Mennyire figyeltek arra, hogy magyar termékeket vásároljatok? Milyen gyakran vásároltok raktár áruházakban, ahol erősen korlátozott a választék?
Tetro, te nem Ausztriában dolgozol síközpontban.. vagy te nyáron is szoktál fűteni?
Mellesleg egyetértek veled abban, hogy manapság semmi se minőségi ... de ez nem csak magyar termékre igaz! Pontosan ugyanilyen silány a német termék is. Garanciát épp, hogy megéli utána kuka. Kivétel meg az olcsó kínaiban is van.
tetro, téged várnak Angliában mosogatni, már említettem.
Amúgy végezd el az általános iskolát, és akkor esetleg rájössz a spanyol és a magyar éghajlat közötti különbségre, és megérted miért lehet jóval nagyobb mennyiségű paradicsomot termelni Spanyolországban.
De megismétlem amikor szezon van, a magyar paradicsom se drágább.
ja értem. szóval a spanyol paradicsom a természeti adottság miatt jobb. meg gondolom egy csomó minden más is. de az továbbra sem értem, nekem miért kellene bármiből a magyart vennem, ha te magad is azt állítod, hogy nálunk abból csak rosszabb terem?
amúgy neked a mosogatás valami fóbiád, hogy ezen kattogsz? ez volt a pályafutásod csúcsa, és ezért fáj ennyire? vagy az egyetlen külföldi nyaralás volt egy mosogató túra?
Elég ritkán vásárolok magyar terméket mert a külföldi terméket, valahogy a szállítással és a nyugati munkabérekkel együtt is feleannyiért megkapom ugyanazt a minőséget mint a magyartól.
Műszaki cikkek (önálló) gyártásának itt sose volt nagy hagyománya, az agrártechnika nálunk meg egy fél évszázaddal le van maradva a nyugatitól, illetve a kistermelők ezzel az elavult technikával állati drágán tudnak termelni olyan élelmiszert, amiből a spanyol gazda pontosan tucatszor annyit tud gyártani ugyanakkora a földterületen.
"szóval a spanyol paradicsom a természeti adottság miatt jobb."
Nem jobb, hanem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!