Egyet értek valóban torzítja a média. Most vizsgáltuk, sokkal kevésbé népszerű mint az újságok írják. Csak az iskolázatlan rétegnél népszerű országosan, de ott is csak a fiatal felnőtteknél és a nem szavazó korúaknál. Kevesebbet fog elérni mint legutóbb.
2013. júl. 15. 08:59
13/22 anonim válasza:
Nem lehet kötelezni senkit arra, hogy szeresse, de ezek egyrésze utál minden velük nem azonos nézetût (mármint a balosok).
2013. júl. 15. 09:54
14/22 anonim válasza:
" Hát engem tökéletesen hidegen hagynak azok
az emberek. Akár közéjük is költözhetnél."
Én is ezt szoktam mondani amikor sajnáltattok bizonyos elemeket.
2013. júl. 15. 09:56
15/22 anonim válasza:
Úgy érted, a Jobbik által érvényesülő utálat? Az tényleg dübörög. Vagy a Jobbik mások általi nem kedvelése? Ez is létezik, csak nem utálatnak, hanem el nem fogadásnak nevezzük.
Pontosan azt nem fogadjuk el a Jobbikban, hogy az egyetértés hiánya számukra azonos az utálattal, gyűlölettel. Az egyetértés hiányával mi is egyetértünk, ezért gondoljuk, hogy nagyon volna mit megbeszélni. De csakis kulturáltan, a másik megsértése nélkül, a másik szempontjának megismerésével. A megismerés nem azonos az elfogadással. Elfogadni azt érdemes, aminek hasznosságáról meggyőződtünk.
2013. júl. 15. 12:48
16/22 anonim válasza:
"Vagy, ha parasztnak? Engem nem bánt."
Téged lehet, hogy nem...
2013. júl. 15. 16:37
17/22 anonim válasza:
Há mer rásszistáke, meg náczik, meg mer nincs is gazdasági programjuk, inkább visszaszavazzuk az MSZP-t még nem is adtak el mindent, vagy ha rájuk nem akkor marad a Fidesz, igaz hogy kicsit csalafintáskodnak a dohányboltokkal, meg megadóztatják az adót is, nem teremtenek munkahelyeket sem, de mi ezt élvezzük és ami a legfontosabb; Soha de SOHA NEM ADUNK ESÉLYT A VÁLTOZÁSNAK, soha nem szavazunk a Jobbikra! Magyarország én így szeretlek!
2013. júl. 15. 18:17
18/22 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lehet komolyan venni értelmiségi körökben legalábbis ahogy én hallottam a véleményeket általában nem veszik komolyan azokat akik megrögzött Jobbikosok. Na már most én magyar vagyok de ha a Jobbik lenne kormányon szerintem nem lennék egyedül ha azt mondanám, hogy magyarként félnék és menekülnék.
2013. júl. 15. 23:33
19/22 anonim válasza:
Minimum ketten már lennénk.
2013. júl. 15. 23:35
20/22 anonim válasza:
Nem értem a közvetlenül előttem szólókat. Hová menekülnétek? Miért tettétek oda? És ha már oda tettétek, miért nem külditek el? Itt azért lehet bármit megtenni, mert ez a szemlélet kezd közfelfogássá válni: mások csinálják, mi legfeljebb menekülünk. Lassan már nem lesz hová. És akkor mi lesz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!