Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, mit szóltok a...

Jobbikosok, mit szóltok a programotok kritikájához?

Figyelt kérdés

Itt olvasható: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__439..

43-44-45. kommentek

2013. júl. 10. 02:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

"Amiket leírtál, az vagy kivitelezhetetlen, vagy nem spórol semmit."

Neked valóban kivitelezhetetlen kérdező, aki nem ért hozzá.

"újratárgyalás: ezt hogy gondolod? Megbeszéljük, hogy mi nem akarunk fizetni, legyenek kedvesek elengedni a tartozást??"

Ideje lenne talán megnézni, hogy mit takar az újratárgyalás. Már számtalan ország igényelte.

"vagyonadó: hát igen, akinek nincs pénze, utál mindenkit, aki nála gazdagabb. Diktatúrákban bevett módszer."

Csak úgy megjegyzem, hogy kisebb vagyonadót Bajnai is kivetett a gazdagokra. Egyébként a törvénytelenül szerzett pénzekre gondoltam. :)

"önfenntartó börtönök: tehát dolgozzanak a rabok, de pénzt ne kapjanak érte (kb 100 ft-os órabért). Amikor kiszabadulnak, ne legyen a zsebükben még 10-20 000 Ft se. Zseniális ötlet, így 3 napon belül biztos visszakerül."

Azért dolgozzanak, hogy egyáltalán magukat eltartsák! Ne wellness-börtönökben nyaraljanak.

"keleti nyitás: hihetetlenül jól hangzik, de egy jobbikos sem tudja, hogy ez mit jelent. Idejönnek a keleti cégek, vagy mi exportálunk??"

Kérdező, te a többiről sem tudtad, hogy micsoda. :D Most meg itt okoskodsz, hogy a "Jobbik ezt nem tudja". Kicsit több keletivel van kapcsolatuk, mint neked, aki az alapfogalmakkal sincs tisztában. :) És is-is.

2013. júl. 10. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Én nem is említettem, olyat, hogy MSZP-s vagy, nem tudom, honnan vetted ezt de valamit eltévesztettél. :D
2013. júl. 10. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Kinek van ideje meg kedve végigolvasni azt a regényt? :)
2013. júl. 11. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, amiket program ürügyén linkeltél, egyik se program.
2013. júl. 11. 06:51
 15/16 A kérdező kommentje:

"Neked valóban kivitelezhetetlen kérdező, aki nem ért hozzá."

Te aztán annyira értesz ehhez... :D

Itt egy (komcsi) link az önfenntartó börtönökről: [link]

"Kérdező, te a többiről sem tudtad, hogy micsoda. :D"

Na lássuk csak: ha a nyugati multi rossz, és különadókat vetünk ki rájuk, a keleti multik miért jönnének ide? Ha a nyugatikat megadóztatjuk, miért ne tehetnék meg bármikor a keletiekkel is? Bizalom?

Keletre exportálás: mutatnál nekem olyan keleti országokat, ahol annyival drágábban állítanak elő valamit, hogy megérje orbitális mennyiségben exportálnunk?

"Én nem is említettem, olyat, hogy MSZP-s vagy, nem tudom, honnan vetted ezt de valamit eltévesztettél. :D"

Ööö: "Azt szólóm, hogy egyeseknek savanyú a szőlő jól tudják, hogy az MSZP balos összefogás nélkül képtelen lenne megőrizni második helyét a Jobbikkal szemben így mindenhogyan megpróbálják lejáratni..."

Nyilván csak MSZP-s járathatja le a pártodat! :)

"Kinek van ideje meg kedve végigolvasni azt a regényt? :)"

Akinek nem megy az olvasás, az egyébként miért is kaphat választójogot?!

"Kérdező, amiket program ürügyén linkeltél, egyik se program."

A Fideszé ugyanolyan demagóg, mint a Jobbiké. Vagy neked csak az a program, aminek az a címe, hogy PROGRAM? :D

Jobb helyeken úgy csinálják, mint az MSZP: van egy tervezet, amit megvitatnak, és ebből összegyúrják a programot. A Fidesz-Jobbik-MSZP triumvirátusból egyedül a szociktól láttam ilyet. Bár érthető, egy vérjobboldali számára a vita rossz, éljen a tekintélyelvűség és a kézi vezérlés! :)

De tessék: [link] Az MSZP 2010-es programja. Erre rá van írva, hogy program. Így megfelel? :D

2013. júl. 11. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Na ez program. Minősíteni nem fogom, mert azt végigolvasás nélkül nem illik (annak ellenére, h a Jobbikét anélkül szokták minősíteni itt sokan). Tekintélyelvűségre láttunk már példát Magyarországon, de zömében nem éppen jobboldali politikusoktól. Egyébként honnan veszed, h a többi párt nem így csinálja?
2013. júl. 11. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!