Mit gondoltok erről a videóról?
"Viszont a 8# hozzászólás, egészen más megvilágításba helyezi a videót, mivel akiről beszélek, rendszeresen teljesen komoly válaszokat ad ezen a portálon ilyen helyesírással."
- Ez már itt is felmerült: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__428..
Andizsuzsi ezt írtja:
"Mondanám, hogy ez látszik a többi kategóriában tett hozzászólásodon is, de nem így van. Ahhoz elég jó a helyesírásod, hogy tudd, mi üti ki a biztosítékot a leginkább, de ahhoz nem olvasod elég figyelmesen a valóban szarul írók irományait, hogy azokat a hibákat vétsed, amik a tudás hiányából fakadnak. A helyesen írni nem tudók is egyfajta rendszer szerint írnak rosszul, és olyan ember talán nincs is, aki választékos, kerek, átgondolt mondatokban fogalmaz, és a legelemibb hibákat véti. Kicsit túljátszottad a dolgot."
Nem tudom ugyan, mi ennek a célja, de egészen biztos vagyok benne, hogy megjátszott.
"A szükségesnél vakmerőbbeknek, illetve hozzám hasonló beteges kíváncsiskodóknak, elrettentésül a másik videó"
- Annak vonom kétségbe az értelmi szintjét, aki ezt komolyan veszi. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy önlejárató videó...
"Nem tudom ugyan, mi ennek a célja, de egészen biztos vagyok benne, hogy megjátszott."
Itt a lényeg.
Nincs célja a videónak, még a legelvetemültebb fanatikusok sem nézik ilyen szinten debilnek a másik oldal szimpatizánsait, mást meg ez nem igazán sugallhatna a két videó. A videók alatti hozzászólásokban is csak a kérdező személyének ugrottak neki, nem vágták rá (szerencsére), hogy egy balliberális provokátorról, vagy egy tipikus Fideszesről volt szó. Illetve Schmitt Pált emlegették, de a volt köztársasági elnökből, mára már csak egyszerű mém lett, amit vagy akit az összes helyesírással foglalkozó témában el lehet sütni, oldaltól függetlenül.
Aki logikus cél nélkül alázza meg magát, az mazochista. Netalán tényleg ennyire hülye és komolyan gondolata amit csinált. Mivel az interneten az előbbit elég nehezen lehet kiélni, inkább az utóbbira tippelnék.
De bármilyen ellenvélemény érdeke bárkitől, akinek van bármilyen ötlete, hogy mégis mi lehetett a készítő célja, a két feltöltött videóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!