Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz jövőre Fidesz-Jobbik...

Lesz jövőre Fidesz-Jobbik koalíció?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 11:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az nem lenne hír, az igazság nem számít ma a médiában, csak a szenzációhajhász, sokszor erősen elferdített hírek. Egyébként egy ismerősömtől hallottam, hogy a melegparádén állítólag megvert embereket felbérelt, nem gárdista emberek inzultálták. Én kinézem ezt is a szélsőségesen balliberális oldaltól.
2013. júl. 8. 12:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tartom esélyesnek. Azzal a Jobbik elásná magát!
2013. júl. 8. 12:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Az oroszlán a bogárral nem fog össze:) Jelen esetben a Fidesz ne bogár, legyen inkább patkány.

A múlthéten elkezdték kiárulni a magyar földet:S Már csak ebből az egyből kifolyólag a Jobbik soha az életbe nemfog össze velük, és ez csak egy. Hacsak persze nem vált vezetőt, és arculatot - mentalitást - a Fidesz. De kétlem, hogy a nemzetért, a pártjáért ilyet tenne II. Orsós Viktátor.

Ja és még:

"Ezt te tetted hozzá. Azt mondták, hogy ki akarják szűrni azt, hogy emberek segélyért csináljanak rengeteg gyereket. Szerintem ez nagyon helyes, függetlenül attól, hogy milyen bőrszínű a család.

Te bezzeg romázol egyből. "

Ha megkérdezek 100 embert az utcán, hogy ki csinál segélyért gyereket - hacsak nem botlok beléd a "14. kerületben" - akkor 100-ból 100 azt fogja mondani, hogy a cigányok. De te nem a 14. kerületben élsz, hanem a Holdon, ha ezzel az alapvető ténnyel nem vagy tisztába. Ezt még nemcsak kis hazánkban, de egész Európában tudják, úgy látom csak téged került el ez az információ. De kérlek áruld már el hogyan tudod elkerülni ezeket az információkat, és is úgy akarok élni, mert már csak mindennap felidegesítem magam.

Ja és én örültem nagyon anno a gárdának, egy napig legalább úgy sétáltam haza, hogy nemvolt gyomoridegem, és nem azt kellett néznem, hogy merre kerüljek, merre mennyek haza, hogy egybe hazaérjek.

A vicc az, hogy amikor pár éve kiraboltak engem meg egy haveromat a cigányok 2,5 óra múlva jött ki a rendőr, a földön fekvő barátomhoz, hogy kell e segítség, amikor meg a gárda megy ki az egyenruhás bűnözés, és ott vannak azonnal 20 kocsival. Vicc hogy ebbe az országban csak a bűnözőknek van joguk, nekünk meg csak kötelességünk van.

Mindez a hozzád hasonló álomvilágban élő embereknek köszönhetően. Remélem örülsz, hogy tönkreteheted az országot, már látom ahogy X-eled bajnait (szándékos a kisbetű). Azt szokták mondani, amikor megölnek, vagy megerőszakolnak valakit a cigány bűnözőid - akiket annyira féltesz -, hogy nem csak az a retek tehet róla, hanem a másik pármillió magyar, aki hagyja hogy ez megtörténjen te vagy erre az ékes példa.

Ezt csak azért írtam le, mert mindig elmondom/leírom amikor egy ekkora nagy liberálissal találkozok, hogyha majd nézed este az Éjjelnappal Budapest fajtalankodásai után a híradót az RTL Klubbon - gondolom ilyen mentalitással ott szocializálódtál -, és ott majd mondják, hogy két "fiatal" vascsővel verte agyon a 80 éves öregasszonyt, legyen egy kis lelkiismeret furdalásod, mert erről te is tehetsz, ne feküdj le este nyugodtan, hogy nem veled történt meg, és ettől már nincs is probléma, és érezz szolidaritást az embertársaid iránt, akik kénytelenek ilyen nyomorban élni, ahol 2 lépést nem lehet anélkül tenni, hogy ne érje őket valami féle atrocitás. Attól hogy te olyan szerencsés vagy, hogy nem ilyen körülmények között kell élned, nem a másikat kellene b*sztani, aki tudja milyen ez.

2013. júl. 8. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!