Lesz jövőre Fidesz-Jobbik koalíció?
"Ki merték mondani azt is, hogy a kelengyepénzes törvénynél ki akarják szűrni a megélhetési gyermekvállalókat amelyek általában romák."
Ezt te tetted hozzá. Azt mondták, hogy ki akarják szűrni azt, hogy emberek segélyért csináljanak rengeteg gyereket. Szerintem ez nagyon helyes, függetlenül attól, hogy milyen bőrszínű a család.
Te bezzeg romázol egyből.
"Vagy ott van Bayer cikke, a cigányság bomlástermék mondat...stb"
Bayer egy barom, viszont 1993 óta nem Fidesz-tag. 19 éve (!) semmi köze hozzájuk.
Tessék benne van ,hogy roma.
Te igen polkorrekt lehetsz, ha még mindig cigányokat védsz?
Hol laksz?
Buda melyik részén?
"A Gárda tudtommal nem bántott még senkit. Ahol megjelentek, javult a közbiztonság. Egyébként meg mitől fél az, akinek nincs félnivalója?"
Érdekes, épp tegnap láttam Gárda egyenruhás embereket homoszexuálisokat bántalmazni. Persze, biztos, eddig nem bántottak senkit, ez volt az első eset..
Érdekelne az a statisztikád, hogy javult a közbiztonság. Erre még semmilyen adatot nem láttam, kizárólag jobbik plakátokon szerepel. Gondolod, hogy a romák majd nem fognak többet lopni, mert pár 14 éves látens meleg, fekete ruhában masíroz?
"Tessék benne van ,hogy roma.
Te igen polkorrekt lehetsz, ha még mindig cigányokat védsz?
Hol laksz?
Buda melyik részén?"
Az origo.hu cikkében van benne a roma. Azt az újságíró írja oda. Az idézőjeles szöveg származik csak más emberektől, de a roma nem oda lett írva.
Pesten lakom, ha érdekel, 14ker.
"ahol megjelent a Gárda, a híradók, hírportálok véletlen sem kérdezték meg a helyi idős, kiszolgáltatott lakosokat, hogy amíg ott voltak pár napig a gárdisták, nem volt lopás és mennyire örültek a jelenlétüknek, biztonságban érezték magukat"
Vagy mert nem volt olyan, aki ezt mondta volna. Soha nem tudjuk meg biztosra.
Ha Te másképpen gondolod, miért nem mész oda, egy kamerával és teszed fel magad a kérdéseket, átlagos helyieknek? Itt az internet, tedd fel szépen, nézzük, van-e 100 ember, aki tényleg örül a gárdának?
Arra voltam kíváncsi, hogy láttál-e már cigányt életedben, cicám.
De ,látszólag még sosem , mivel itt a kirekesztésről meg a rasszizmussal kapcsolatos tündérmesékről papolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!