Indul a MALÉV helyén az új Sólyom Légitársaság. Vélemények?
Figyelt kérdés
Én egyelőre ott tartok, hogy hiszem, is meg nem is, de a Magyar Nemzet szerint teljesen komoly. Ők meg annyira kormányközeliek, hogy nem szoktak tévedni. "Közel-keleti kisebbségi befektetők" működnek közre. Akkor mégse hiába járkált Orbán és Szíjjártó annyit az utóbbi időben az arab országokban?
2013. júl. 7. 07:55
1/19 anonim 

válasza:

Örülök neki. És így kellett volna a benzinnel is nem a MOL 20% át visszavásárolni borsos áron, hanem újat alapítani. De ezek hülyék ehhez.
2/19 anonim 

válasza:

Úgyis kudarc lesz hisz a gépeket is csak bérelni tudjuk!
3/19 anonim 

válasza:

Biztos kamu az egész, nincs benne, hogy Nemzeti!
Amúgy nem hiszem, hogy mostanában érinteni fog bármilyen légi közlekedéssel kapcsolatos ügy... :)
4/19 A kérdező kommentje:
A végleges névben még benne lehet a nemzeti, bár ez, akárcsak a sólyom név nem túl szerencsés, ugyanis egy légitársaság nem csak egy adott nemzetnek szól, de ha sikeres akar lenni, nyilván meg kell szólítani a külföldi közönséget is. Ezt a sólyom névvel nem lesz annyira könnyű mintha mondjuk "falcon" lenne.
2013. júl. 7. 08:16
5/19 anonim 

válasza:

A névválasztás tényleg nem szerencsés, de felőlem azt alapítanak magánpénzből, amit akarnak.
6/19 anonim 

válasza:

kedves kérdező!
a véleményeden vagyok én is, hiszem, ha látom
7/19 anonim 

válasza:

Ami a Magyar Nemzetben van, az számomra alapból kétesnek tűnik...
8/19 anonim 

válasza:

Ha működni fog együtt örülök az alkalmazottakkal. Bár utazni,saját szándékomból nem fogok. repülővel.
9/19 ConnectCare 

válasza:

Megalakul a Sólyom, egyből szövetséget alapít a skandináv SAS-sal illetve az American Eagle-el Bird Alliance néven és mindenki mást kilöknek az addigra átnevezett ferihegyi fészekterminálból. :)
10/19 anonim 

válasza:

"Úgyis kudarc lesz hisz a gépeket is csak bérelni tudjuk!"
A legtöbb légitársaság csak lízingelni vagy bérelni szokta a repülőgépeit, így ez még nem jelent semmit. Ha jól tudom a MALÉV-nak se nagyon voltak saját gépei.
Amúgy meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!