Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki összefoglalná a Tavares...

Valaki összefoglalná a Tavares-jelentés lényegét?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 12:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

@5., szerintem Dr. Morvai szakmai kompetenciajat senki nem von(hat)ja ketsegbe, a politikai megnyilvanulasairol viszont lehet vitatkozni. Lattam vele egy riportot, es csak amultam es bamultam, hogy a riporterek hogy reagaltak arra, hogy budahazys poloban jelent meg. Persze megkerdeztek, hogy miert, erre o valaszolta, hogy mert o koncepcios eljaras aldozata es szakmailag korrekt modon elmondta hogy miert. Erre 3 jogilag muveletlen riporter meg akarta gyozni arrol, hogy miert nincs igaza. A gond ezekkel az, hogy az emberek nagyresze is persze jogilag kepzetlen, es ugy fogjak fel, hogy a Morvai egy terroristat ved, miközben o csak a büntetojogi eljarasi garanciakert all ki, ami pedig MINDENKINEK az erdeke.

Nekem bajom inkabb azzal volt, hogy o sem szolt erdemben hozza a Tavares jelenteshez, hanem populista mondon egy transzparenssel hadonaszott.

@6. szerintem magyarnak lenni nem ezt jelenti. Amugy ha lattad az ülest, az öltöny es kosztüm elegge ritka. Elegge proli modon vannak a legtöbben felöltözve. Az egyik nemet kepviselonon egy ilyen zöld dzsogingfelsoszeru ize volt.

@9. "Komolyan van még aki elhiszi, hogy portugál baloldali a román liberális közös munkája egy független megállapítást fog tartalmazni ?"

Remelem nincs :)

@10. Antiszemita kartya hol volt? A kiabálás az alap.

Nem tudja valaki, hogy Cohn Bendit kire utalat, amikor a mosolygos fiatalemberhez szolt? :) Szijjarto? Sajnos nem mutatta a kamera, hogy ki vigyorgott.

2013. júl. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!