Szerintetek is jó dolog az EU ellenesség? Szerintem igen. Azonnal ki kellene lépnünk.
"Népszavazást kéne kiírni, ahogy Vona már többszőr javasolta"
Tegyük fel, hogy mégsem szavazzuk meg a kilépést. Akkor megszűnik a Jobbik? Merthogy nekik két alapalvük közül az egyik, hogy a nép akaratát képviselik, a másik pedig az EU teljes elutasítása. Ha a nép elutasítja az EU-t, akkor ugye elutasítja az ő nézeteiket is. Vagy onnantól kezdve a Jobbik egy EU-párti párt lesz? Esetleg kijelentik a részvételi adatokra hivatkozva, hogy az ország többsége nem szavazta meg a maradást, ezzel tovább legitimizálva magukat?
Igaza van a 11-esnek, szerintem is népszavazást kéne tartani! Ha már ennyire nagy "demokrácia" van (vagy csak annak hazudják), akkor szerintem még aláírások nélkül is meg lehetne szervezni ezt a dolgot, hogyha tényleg olyan lenne a rendszer.
Az akkori szavazás tényleg nem volt mérvadó, jó átverték az embereknek a fejét, olyan dolgokba vitték bele az országot, amelyről sejtelmünk sem volt. Jövőre, tíz év tagság után épp ideje lenne tényleg egy szavazásnak!
12-es, mond csak milyen az élet ostobán? Honnan veszed ezt az ökörséget, ki mondta neked hogy a Jobbiknak ez a 2 célja?
A Jobbik célja a közbiztonság, munkahelyek megteremtése, és az ország szuverenításának visszaszerzése. Ha ezek megvannak, akkor igen, akár fel is oszolhat, ahogy mondták. De te még csak tájékozódni sem vagy képes, olyan szinten ostoba vagy.
"12-es, mond csak milyen az élet ostobán? Honnan veszed ezt az ökörséget, ki mondta neked hogy a Jobbiknak ez a 2 célja? "
Nem tudom milyen az élet ostobán. Segíts kérlek! Nem írtam, hogy csak ez a kettő, de ez két alapvető elem a Jobbik kommunikációjában. Vagy nem? Nem EU ellenesek? Nem a népet képviselik?
"A Jobbik célja a közbiztonság, munkahelyek megteremtése, és az ország szuverenításának visszaszerzése. "
Csak ezek? Csak ennyi? Ennyi cél minden pártban megvan. Kommunikáció szinten legalábbis. Miből gondolod, hogy a Jobbik ezek közül akár csak egyet is meg tudna valósítani, ha odakerülne? Azért, mert őket Jobbiknak hívják? Ne haragudj, de aki ezt bizonyítva látja, az tényleg segíthetne az első mondatodban.
"Ha ezek megvannak, akkor igen, akár fel is oszolhat, ahogy mondták."
Jó eséllyel ha a romakérdés megoldódna, akármilyen módon, akkor a szavazóik nagy részének érdektelenné is válna. Persze lehet utána is találni más közellenséget.
"De te még csak tájékozódni sem vagy képes, olyan szinten ostoba vagy."
Oh, hát igen. A Jobbik tényleg más, mint a többi párt. Persze aki nincs velünk az ellenünk van. Aki nem ért egyet, az csakis ostoba lehet. Ostoba voltam/vagyok és leszek világ életemben, mert 2010-ben a Jobbik mellé tettem az X-et...
"ki mondta neked hogy a Jobbiknak ez a 2 célja"
Ők maguk... Minden EU-s balhéban elhangzik valamelyik katonájuktól, hogy most aztán azonnal ki kellene lépni az EU-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!