Miert kellene egy erdelyi magyarnak (tisztelje, szeresse, hozzatartozzon, tamogassa) a magyarorszagi magyarokat es magyarorszagot?
Nem fogom megváltoztatni a véleményed. Ha te így gondolkodsz rólunk, akkor tedd. Nem feltétlenül a székelyeket kell megemlíteni, hanem egész Erdélyt. Utálj minket, ha úgy tartja kedved, de van az a mondás, hogy: "Sose felejtsd el, hogy honnan jöttél!" Úgy látszik ez rád már nem érvényes. Nem tudom mi az, ami megváltoztatta a véleményed Magyarországgal kapcsolatban, de nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy ellenetek vagyunk.
És a magyar oktatás híres arról, hogy mindenki történelmét tanulja a sajátja mellett, talán ezért nagyobb a rálátásunk másokra és rátok. Én nem tűröm azt, hogy valaki azt mondja, hogy a magyarok 90%-a nem ismeri a történelmét. Fogalmad nincs arról, hogy mit tudunk, vagy mit nem.
#13-mas! Te miket beszélsz???? Azon kívül, hogy hülyeségeket!?!
Én attól, hogy nem flangálok árpádsávos zászlóba tekerve még úgy érzem magyar vagyok ízig-vérig és nem mondom a székelyekre, erdélyiekre, hogy románok. (Igazából azon gondolkodom, hogy szerintem, ha ilyen itt valaki meg merne tenni, akkor azt eléggé kiközösítenék. És nem kell hozzá árpádsáv)
Várjál már ecsém, ki mondta neked, hogy kötelező neked engem tisztelned meg szeretned? :DD
Miről beszélsz amúgy?
Az ilyen bohócok románoznak le benneteket, mint a 48-as IQ-jú, ezek csak max. tudnak magyarul, amúgy mindenféle söpredéknek adnának mindent.
Amúgy meg a kérdésed szimplán provokációgyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!