Összetörték a Hollán-emléktáblát. Hol élünk?
"Válasz Szerintem csúnya volt odaírni, hogy "bombagyár" is hejreállíttatta, mivel ez nekem azt mutatja, hogy nem csupán önzetlenség, hanem reklámozni is akarja magát. Ha már egy emlék a mártíroknak, akkor legyen egy emlék, és ne legyen rajta, hogy ki, mikor, hogy tette oda..."
Már bocs de a legtöbb emléktáblán bizony ott van, hogy ki és mikor állíttatta. Például hány ezer tábla van amin ilyesmi áll: "xy emlékére állíttatta z település önkormányzata 1999-ben", most akkor az is reklám?...
Amúgy én a komcsik és liberálisok helyében qrva gyorsan elhatárolódnék a dologtól attól függetlenül, hogy ők tették. Szerintem a család simán perelhetne kegyeletsértésért, mert te sem örülnél ha ekkorát ráb@sznának kalapáccsal őseid sírkövére...
Egyébként az emléktáblát sokkal régebben állították, komcsi időkben meg "véletlenül" eltűnt és a Bombagyár vette észre, hogy nincs a helyén a tábla. Mi csak helyreállítottuk SAJÁT PÉNZBŐL az eredeti helyére a CSALÁD EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL. Ezért volt rajta a felirat, mert különben ma is ugyanúgy fogalma se lenne senkinek a történtekről és nem lenne egy emléktábla sem a vörösterror áldozatairól, szóval had legyen már nyoma hogy valaki felfedezte a történteket és még pénzt is áldozott a dologba.
Amúgy ha kiderül a tettes tőlem garantáltan ugyanekkorát fog kapni a mellkasába, majd kiváncsi vagyok, hogy ugyanolyan viccesnek találja-e...
"Nem tudom milyen alapon hitték Tomcaték, hogy ezt majd nem veri szét valaki előbb-utóbb. (Bár lehet, hogy nem hitték csak remélték)."
Bőven benne volt a pakliban, de szerintem kegyeleti okokból talán lehetett volna számítani rá, hogy nem buzerálják majd. A szomorú benne az, hogy ez személy, illetve közösség ellen irányult miközben szegény Hollán-ék az elszenvedői...
Aki széttörte azt el kellene taposni. Lassan, hogy nagyon nagyon sokat szenvedjen!
(egy gyárlakó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!