Jövőre a Fideszre kell szavaznom?
Jobboldali vagyok és támogatom az EU tagságot.
Sok mindenben nem értek egyet a Fidesz politikájával, de úgy tűnik nem igazán van alternatíva számomra.
A Fidesz bármilyen rossz is ,még mindig jobban , mint az MSZP meg Bajnai.
Az MSZP-Bajnai alatt megint mennének naphosszat a tündérmesék a toleranciáról meg a "fajok" közti egyenlőségről.
És állandóan provokálnák a magyar lakosságot a cigánykérdéssel.
A Fidesz legalább nem provokál.
"Jövőre a Fideszre kell szavaznom?"
Ha nem akarod, hogy jöjjön érted az ÁVH...
"Jobboldali vagyok és támogatom az EU tagságot."
A fidesz-t nem nevezném jobboldalinak. Az államosítás, központosítás például kifejezetten kommunista szokás.
"úgy tűnik nem igazán van alternatíva számomra."
Nehéz ügy... Jelenleg Magyarországon nincs olyan párt, amire rá lehetne bízni egy ország irányítását. Az meg szinte mindegy, hogy éppen ki ül a húsosfazéknál. A nézetkülönbségek, a balhézás a pártok között csak színjáték ("cirkuszt a népnek"). A parlamentben jelen levő pártoknak kizárólag egyetlen célja van: minél közelebb kerülni a húsosfazékhoz.
Ettől függetlenül legalább annyit el kellene érni, hogy ne legyen senki többségben. Nem valószínű, hogy ettől jobbá válna a helyzet, de legalább a törpediktátorunk nem randalírozhatna korlátok nélkül.
7-es
Szánalmas vagy ha azt hiszed hogy az mszp idejében rosszabb volt.
Akkor legalább végig volt munkám. nekem is és a családomnak is.
a fidesz most csinált 1 millio uj munkahelyet. az egymilloó munkanélkülit már megcsinálták hozzá. csak a helyet még nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!