Magyarországnak miért, vagy honnan van ekkora butítható tömege?
NEM provokálásnak szánom, csak érdekelne. (akinek nem inge...)
Jó példa erre a kurucinfó. Kíváncsiságból megnéztem a facebook-os oldalát. Gyűlölettől fröcsögő cikkek, minősíthetetlen és undorító stílusban. Ezt eddig is tudtuk.
Viszont elképedtem a cikkek alatti hozzászólásokon. Már a gyerekes anyukák, normális(nak tűnő) családfők, családanyák is b*zi-cigány-zsidóznak, alaptalanul, mind1 miről szól a cikk.
Rendületlenül, minden feltételezés nélkül elhisznek mindent, nem csak a kurucinfónak, de másnak is.
Most a kurucinfó egy példa csak, de a való életben is ugyanezt látom. Amelyik párt tönkretette az országot, az most ígér valamit, a sok ember meg egyből bedől neki.
Nem csak a középkorúak, az idősek is.
Jó példa erre ez a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc
(a néni orbánról énekel)
Honnan van ez a viszonylag nagy, és butítható tömeg? (és most nem is a cigányokra értem, hanem a magyarokra)
9.
A cigányokat már a Kuruc meg a hasonlók előtt is utáltuk.
Teljesen megbízhatatlanok.
Mi egyszer kiadtuk az albérletünket egy cigány testvérpárnak.Nagyon megbántuk és alig tudtuk őket kidobni.
Egész normálisnak tűntek először.
Majd az egyiket kidobták a munkahelyéről mert (pénzt) lopott a másik meg drogozott és munkanélküli volt.
Fizetni nem szerettek , mindig úgy kellett könyörögni.
Tróger volt mind a kettő.
Ez a lakásos ügy már a sokadik afférom a cigánysággal.
Én nem is bízok meg bennük többé.
Utálom őket.
Fúúú 12-es, ez micsoda sötét, undorító és aljas rasszizmus!
Én már előre rettegek! El is bújok, nehogy megtaláljanak az ordas eszmékkel feltüzelt csattogó bakancsok. :D
"Magyarországnak miért, vagy honnan van ekkora butítható tömege?"
Kedves kérdező, ez a média hosszú és kitartó munkájának eredménye.
Nézd meg, az amcsikat is hogy lezüllesztették, pedig hatvan éve sokkal értelmesebbek voltak.
Keményen meg kellett dolgozni a népet azért, hogy idáig süllyedjen.
Könnyen befolyásolható konzumidiótára van szükség, aki nem a történelmi belvárosban sétál, hanem plázázik, nem múzeumba jár, hanem shoppingol, nem színházba jár, hanem moziba, nem sétálni, hanem konditerembe.
Pénz, pénz, pénz. A pénz hatalom, a hatalom pénz.
hogy te nem tartozol az elbutított emberek közé.
Akkor miért nem tudja a választ, és egyáltalán miért kérdezi?Mert nem elbutított,hanem alapból ilyen.
Itthon is és sok helyen még a világban rengeteg buta és primitív ember él.
Na ezekből lesz a butítható tömeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!