Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországnak miért, vagy...

Magyarországnak miért, vagy honnan van ekkora butítható tömege?

Figyelt kérdés

NEM provokálásnak szánom, csak érdekelne. (akinek nem inge...)

Jó példa erre a kurucinfó. Kíváncsiságból megnéztem a facebook-os oldalát. Gyűlölettől fröcsögő cikkek, minősíthetetlen és undorító stílusban. Ezt eddig is tudtuk.

Viszont elképedtem a cikkek alatti hozzászólásokon. Már a gyerekes anyukák, normális(nak tűnő) családfők, családanyák is b*zi-cigány-zsidóznak, alaptalanul, mind1 miről szól a cikk.

Rendületlenül, minden feltételezés nélkül elhisznek mindent, nem csak a kurucinfónak, de másnak is.

Most a kurucinfó egy példa csak, de a való életben is ugyanezt látom. Amelyik párt tönkretette az országot, az most ígér valamit, a sok ember meg egyből bedől neki.

Nem csak a középkorúak, az idősek is.

Jó példa erre ez a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=r-UHlXz3Qqc

(a néni orbánról énekel)

Honnan van ez a viszonylag nagy, és butítható tömeg? (és most nem is a cigányokra értem, hanem a magyarokra)

2013. jún. 30. 09:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
te sem vagy semmivel sem különb, hidd el. Szerinted ők a hülyék, szerintü(n)k meg te. Én sem értek egyet mindennel amit a kuruc.info ír, de olvasom, mert sehol máshol nem tudok olvasni a cigánybűnözésről, meg a zsidók legújabb cselekedeteiről, meg arról sem, hogy hol ferdített a média megint egy baromi nagyot. Az alfahir és a barikád viszont kulturált oldalak.
2013. jún. 30. 10:43
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

9.

A cigányokat már a Kuruc meg a hasonlók előtt is utáltuk.

Teljesen megbízhatatlanok.

Mi egyszer kiadtuk az albérletünket egy cigány testvérpárnak.Nagyon megbántuk és alig tudtuk őket kidobni.

Egész normálisnak tűntek először.

Majd az egyiket kidobták a munkahelyéről mert (pénzt) lopott a másik meg drogozott és munkanélküli volt.

Fizetni nem szerettek , mindig úgy kellett könyörögni.

Tróger volt mind a kettő.

Ez a lakásos ügy már a sokadik afférom a cigánysággal.

Én nem is bízok meg bennük többé.

Utálom őket.

2013. jún. 30. 10:44
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Fúúú 12-es, ez micsoda sötét, undorító és aljas rasszizmus!

Én már előre rettegek! El is bújok, nehogy megtaláljanak az ordas eszmékkel feltüzelt csattogó bakancsok. :D

2013. jún. 30. 10:59
 14/23 anonim ***** válasza:
43%
Köszönöm az élő illusztrációt a #9-s hozzászólásomhoz, nem tennék hozzá semmit :)
2013. jún. 30. 10:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem, hogy a cigányokkal nincs probléma.
2013. jún. 30. 11:09
 16/23 anonim ***** válasza:

"Magyarországnak miért, vagy honnan van ekkora butítható tömege?"

Kedves kérdező, ez a média hosszú és kitartó munkájának eredménye.

Nézd meg, az amcsikat is hogy lezüllesztették, pedig hatvan éve sokkal értelmesebbek voltak.

Keményen meg kellett dolgozni a népet azért, hogy idáig süllyedjen.

Könnyen befolyásolható konzumidiótára van szükség, aki nem a történelmi belvárosban sétál, hanem plázázik, nem múzeumba jár, hanem shoppingol, nem színházba jár, hanem moziba, nem sétálni, hanem konditerembe.

Pénz, pénz, pénz. A pénz hatalom, a hatalom pénz.

2013. jún. 30. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, még jó, hogy te nem tartozol az elbutított emberek közé. Hatalmas szerencse. :)
2013. jún. 30. 11:19
 18/23 anonim ***** válasza:

hogy te nem tartozol az elbutított emberek közé.

Akkor miért nem tudja a választ, és egyáltalán miért kérdezi?Mert nem elbutított,hanem alapból ilyen.

2013. jún. 30. 12:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Itthon is és sok helyen még a világban rengeteg buta és primitív ember él.

Na ezekből lesz a butítható tömeg!

2013. jún. 30. 13:23
 20/23 anonim válasza:
2013. jún. 30. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!