Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bízól a politikusainkban...

Miért bízól a politikusainkban, hiszen szavazol rájuk. Megbízod őket kormányzással?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 07:02
1 2
 11/13 ConnectCare ***** válasza:

Igazából, mivel egyik párttal sem értek egyet, egyikben sem bízom meg, pártot kellene alapítanom, ami képviseli az én szemléletemet, de túl lusta vagyok hozzá.

Akárcsak ti!

Így inkább négy évente én is elmegyek és leszavazok valaki olyanra, akivel nem is értek egyet.

Kicsit nemtörődömségből bízom, bízzuk meg a mostani politikusokat.

2013. jún. 29. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez az egész politika csak arra van, hogy egymásnak ugrassza az embereket. Meg, hogy azt hidd van választásod. Pedig nincs! Mindegyik kormány ugyan azokat a pénzembereket szolgálja...
2013. jún. 29. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azért szavazok, hogy bizonyos pártok távolabb kerüljenek a kormányzástól, illetve egy bizonyos párt közelebb jusson a kormányzáshoz a szavazatommal. Abban a pártban megbízom, akikre voksomat adom.
2013. jún. 29. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!