Miért "csókolóztak" a kommunisták?
Figyelt kérdés
Remélem jó helyre nyitottam, és nem a Szerelem, szex témába kellett volna. Elvileg így üdvözölték, vagy köszöntek el egymástól, de miért? Rejtett homoszexuális hajlamok vagy miért?
Pár kép:
2013. jún. 26. 14:17
1/10 anonim válasza:
nem volt köze sem a kommunizmushoz, sem a homoszexualitáshoz, keleten más szokások vannak/voltak, mint nálunk
2/10 anonim válasza:
Mert ez egy régi orosz szokás.
Nekem ez a mostani 3 puszi az arcra visszataszító, főleg amikor mentem haverommal diszkóba és találkoztunk egy számomra ismeretlen gyerekkel, akit viszont haverom ismert és nyomattak arcra 3 cuppanósat. Én meg csak néztem, hogy ez most mi volt...
3/10 anonim válasza:
Dehogy rejtett homoszexualitás :) Szimplán ez volt náluk a köszönési szokás, azt sajnos nem tudom pontosan, hogy ez hogyan és miért alakult ki. De kb annyi szexuális tartalma van mint pl. a kézfogásnak. Bár elég gusztustalan :D
4/10 anonim válasza:
Ez nem csókolózás, csak szájra puszi.
Nem tudom miért... biztos a bizalmat alapozták meg ezzel.
5/10 anonim válasza:
Valahol meg összedörzsölik az orrukat.
Az amerikaiak meg ölelkeznek.
6/10 anonim válasza:
a 3 fiú-lány között szokás ilyen körökben, a srácok 2-t tolnak kézfogás közben. Ez nem buzulás, én is jártam is közegbe, mindegyikünk a nőket szerette.
7/10 anonim válasza:
2.-nak ment válaszra csak lemaradt...
9/10 mustafa33 válasza:
Hogy Hofinak legyen mit parodizálni. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!