Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik 2010-ben a jobbikra...

Akik 2010-ben a jobbikra szavaztak, de 2014-ben már nem fognak, náluk mi változott?

Figyelt kérdés

Itt csak azokra lennék kíváncsi akikre ráillik a kérdés.

Szóval olvastam néhány hozzászólásban, hogy vannak csalódott jobbikos szavazók, de az indoklás általában nincs, vagy csak pár elégedetlen szóból áll. Ez kíváncsivá tett és arra kérném őket, hogy írják le pontosan mi/mik voltak azok az esemény/ek ami miatt megváltozott a véleményük. Illetve most mit gondolnak a pártról.

Azt is jó lenne, ha hozzáfűznék miért szavaztak 2010-ben rájuk, kire fognak 2014-ben?, továbbá mit gondolnak az újonnan választott pártról, milyen reményeket fűznek hozzá.

Nem kell kisregényt írni, de jó lenne ha nem két tőmondatban válaszolnátok. Köszönöm.

2013. jún. 25. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem én beszéltem tipizált emberekről, hanem az, aki elkezdte sorolni, hogy miért nem szimpatizáns már. Én csak egy tényt közöltem, hogy a tagokkal nem kell együtt lakni meg egyéb. Ennyi.
2013. jún. 27. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy érelmes média cég olyat mutat akikre figyelnek az emberek nem azt 5percán mutatni hogy valaki egész nap táblával áll békésen. Mert az nem vonza anyira nézőket.
2013. jún. 28. 09:48
 13/13 Sz1u ***** válasza:

14:01

"Szlu pedig már meg sem tud lepni. Olyan szinten retard a gyerek, hogy csoda, hogy a vegetatív funkciókat ennyi aggyal el tudja látni."

:) :) :)

Volt anno egy főnököm, aki az éves beszámolóját az Idegen szavak szótárából - a magyar szavak idegen megfelelőjét kikeresvén - tűzdelte tele, hogy okosabbnak tűnjön.

A történelem lám, ismétli önmagát...

2013. júl. 2. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!