Szavaznál -e a Jobbikra, érdekelne, hogy miért, vagy miért nem?
"a nemzeti oldal nem a gyűlöletre épül, hanem a szeretetre."
Akkor tényleg igazam van abban, amit régóta mondogatok, hogy a jobbik nem nemzeti párt, hanem a gyűlölködők pártja.
"Nem tenném és nem is teszem a voksomat a Jobbikra. Ahol felütötte a fejét a jobbik-láz, ott éppúgy a gyűlölet és a rasszizmus is. Ez kell ebbe az amúgy is kilátástalan jövő előtt álló országba, még több gyűlölet, meg ellenszenv keltés!"
Hát lehet eltérő véleményed, viszont nyugtass meg kérlek, hogy nem a ballib. média baromságait hangoztatod a sajád gondolataid helyett. Nem beszélnél ugyanis rasszizmusról, ha értenéd az okokat, vagyis elég valószínűnek tartom, hogy közöd nincs azokhoz a társadalmi problémákhoz, amiket a Jobbik megoldani kíván és elég sok embert érintenek, irritálnak. Sajnos már rég elértük azt a szintet, ahol a szép szó nem használ, de én konkrét erőszakról nem tudok (persze a média mindent próbál annak beállítani).
Ja és nem pontozlak le, mert EGYESEKKEL ELLENTÉTBEN nem gec.skedek azokkal, akiknek eltérő véleménye van, szimplán próbálom megértetni velük a sajátomat.
Sajnos, nem ismerik az emberek a valóságot, csak amit a média plántál.
Annyira lusták hogy végignézzenek néhány videót, olvassanak egy keveset.
Nem értik hogy a médiának meg van a maga sajátos érdek köre, amit kiszolgál.
Csak azért lehet egy pártot, bántani vagy elítélni, kedvelni vagy nem kedvelni, amit ő mond és tesz, és nem, azért amit állítanak róla. Aztán meg csodálkoznak, hogy becsapják őket.
Mi ezekben a rasszista vagy az egészséges radikalizmuson túlmutató?
Kedves Fideszesek, mutassatok olyat amiben a Fidesz azt konstatálja hogy miként akar szakítani az eddigi, Európát kiszolgáló magatartásán, én valóban a magyarság lesz a protekcionizmusa tárgya!
ÉN A JOBBIKRA FOGOK SZAVAZNI!
és tudjátok hogy mért?
mer e-le-gem-van!
igen is a kormány sőt az egész parlament bűnös szdsz/mszp vel az élen a tehetetlen fidesz el bezáróan kész
a cigányok ütnek vernek lopnak csalnak hazudnak élősködnek soroljam??? és ez nem csak az én véleményem
ELÉGVOLT!!!!
a jobbikosok meg joggal fordulnak el tőletek! végre van remény ti meg csak visszakoztok, már megint nem tudjátok mit akartok, megint megy a széthúzás, megint miattatok kap kevesebb szavazatot a jobbik!
mi van már veletek a szentségit????!!!!!!
hát azért van az hogy elfordulnak tőletek az emberek...
és mondjatok már 1 olyan pont-ot amivel nem értetek egyet a jobbik programjából 1 ki..szot pont ot.. mivel nem lehet már megint egyet érteni?????
itt van néhány ember aki a szívét lelkét életét feláldozza a Magyar ország oltárán ... tűrik a nyilvános megaláztatást amit kapnak, a médiából pl
és ti megint, már megint zúgolódtak szélsőségeztek már megint csináljátok a fesztivált
tudjátok mit HÁT EZEK UTÁN ÉN SE NÉZLEK MAGYARNAK kedves első 3 om hozzászóló, és a többi aki szidni meri a jobbikot
szebb jövőt!
"HÁT EZEK UTÁN ÉN SE NÉZLEK MAGYARNAK"
bocs nem csak Magyarnak még embernek sem!
főleg az első:
"Nem szavazok a Jobbikra, mert lufinak tartom, nincs jövője"
lufinak tartod?
lufinak tartod.... azok után amiket tettek eddig?
lufinak tartod... nincs jövője....
aki nem lopni megy a parlamentbe annak nincs jövője... aki rendet akar annak nincs jövője... aki végre a Magyarokért van.. annak nincs jövője
igaz?
remélem vannak még itt normális emberek...
1. hozzászóló lődd le magad köszi
"1. hozzászóló lődd le magad köszi"
Nem vagyok Jobbikos, nem kedvelem a politikát, de ezt a szöveget olyan szinten pökhendinek, taplónak és felháborítónak tartom, hogy akkor is elhatárolódnék tőle, ha Jobbikos lennék.
Én a Jobbikra szavazok,mert nem csak dumálnak ha nem tesznek is. Nevén nevezik a problémákat. Rasszizmus? Szerintem rasszizmus amikor Horn Gábor azt visítja fontosabb mi lesz a szadesszel mint az országgal. Rasszizmus amikor gyalázzák nemzeti jelképeinket és kiárusítják hazánkat.
Nem a Jobbik Magyarország szégyene hanem Bajnai, Oszkó és bandájuk. Szégyen Demszky mélyépítő és bandája. Szégyen az, hogy vannak még olyan birkának sem nevezhető organizmusok akik még rájuk szavaznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!