Miért van, hogy szinte mindenki elutasítja a hagyományos kétpólusú pártrendszert, de végül mindenki a szokásos két pólusba rendeződik a választásokra?
Gondolom nem azok utasítják el, akik aztán odarendeződnek.
Ha meg mégis, akkor ilyen logikátlan, gyökér a világ.
Én már megszoktam, hogy amit gondolnak, amit mondanak és amit végül tesznek az emberek, az 8 különböző dolog...
A jobbik, mint pólus? Ez jó vicc.
Egyébként szerintem a fidesznek már sikerült annyira szétvernie a baloldalt, hogy azt sem tekinthetjük egységes pólusnak.
Mert a világ így működik. Duális, igen/nem, hideg/meleg, sötét/világos, stb.
Minden 2 véglet közt vergődik.
Egy kormányzás minőségének nem lényeges tulajdonsága, hogy hány pólusú. Lehet bármennyi pólussal jól és rosszul kormányozni. Talán ezért se érdekli az embereket a pólusok száma.
Ez a kérdés lényegtelen ahhoz képest, hogy létezik e markáns erő, amely fő célul az ország felemelkedését tűzte ki, és megvalósítását a lakosság arányos teherviselésével, arányos hozzájárulásával kívánja megvalósítani.
Ma alapvetően a megosztottság uralkodik a társadalomban. Elképzelhetetlen, hogy egy irányzat okosan és józanul, érvekkel fejtse ki álláspontját, amelyre más irányzatok támogatói higgadtan, ugyancsak objektíven válaszolnak. Csak egy dolog képzelhető el, az indulat, gyűlölet és szinonimái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!