Ti is kaptok kéretlen reklámokat az Együtt2014-től Facebookon?
#4-nek. Ez az oldal már régen átlépte a normalitás küszöbét lefelé. Az említett jelző kiszűrése azt jelzi, hogy valami morzsányi szikrája az értelemnek még pislákol.
Kérdező. A pofátlanságnak tulajdonságai vannak. Az egyik legfontosabb és legundorítóbb tulajdonsága, ha engem a saját pénzemen zaklat. Mert teszi. Tudod hányszor "beszéltem" én eddig Orbánnal? Feltehetően neked ez nem tűnik fel, mert örömmel veszed. Bajnai egyszer talált meg, azonnal letettem, mint a többit. Nem a személyük miatt, egyiket sem, hanem azért, mert emberrel szívesen társalgok bármilyen értelmes témáról, gépet azonban utasítani szoktam. Mert ezt tartom az ember-gép normális viszonyának.
Egyébiránt úgy gondolom, hogy gyűlölködő emberekkel elég nehéz beszélgetni. Sőt, szerintem őket legfeljebb a gyűlölködés értelmetlenségéről és károsságáról érdemes meggyőzni. Ezt próbálom most is.
#14:
Olvasd el még egyszer figyelmesen, amit a kérdező reagált:
"[...] ha ők nyomulnának ilyen pofátlan undorító módon, akkor rájuk lennék mérges [...]"
Mondjuk azon meglepődtem, hogy van még ilyen politikusos telefonálós marketing. Én egyszer találkoztam vele évekkel ezelőtt. Akkor annyit hallottam, hogy Orbán Viktor vagyok és ki is nyomtam.
"Tudod hányszor "beszéltem" én eddig Orbánnal? Feltehetően neked ez nem tűnik fel, mert örömmel veszed."
Igen, megint visszatértünk oda, hogy aki nem fog Bajnaira szavazni, az nyilván Orbán csókosa. Nem örülnék annak sem ha a Fidesz propagandáját nyomnák az arcomba, de nem ők teszik, hanem a "másik". De ez már régi jelenség nálatok, hogy aki nem bajnais, az orbános.. ki kell ábrándítsalak :/ nem örülnék ha Orbán géphanjga felhívna telefonon.
"Egyébiránt úgy gondolom, hogy gyűlölködő emberekkel elég nehéz beszélgetni. Sőt, szerintem őket legfeljebb a gyűlölködés értelmetlenségéről és károsságáról érdemes meggyőzni. Ezt próbálom most is."
Úgy gondolom, hogy a gyűlölködés nem néhány ideges mondatnál kezdődik. Nem lepődök meg azon, hogy ezt írtad, találkoztam már olyan kérdéssel, ahol egyértelmű volt a címszavakból is, hogy aki nem Bajnaira szavaz, az gyűlöletkeltő, erőszakos, és nyilvánvalóan antiszemita. Gondolom a náci-kártyát még egy következő kommentben akartad kijátszani.
Mindent összefoglalva engem Bajnaiék kampánya irritál legjobban jelenleg, ők nyomulnak rám legjobban, ezzel még a maradék ellenszenvet is eljátszva. De ettől még talán leszek sem náci, sem gyűlöletkeltő, antiszemita sem, és még csak Fidesz-szavazó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!