Ha te lennél az eddigi összes magyar párt védőügyvédje, mi lenne az az 1-1 dolog, amit az egyes pártok mellé pozitívumként mondanál?
15:01 - Sajnos ezt a válaszlehetőséget most nem fogadom el. :-)
A kérdésre válaszolókat (tehát akik írnak pártokat - Kossuthéktól napjainkig, és hozzá olyant, ami szerinte jó volt), max. pontra értékelem.
A többit sajnos nem tudom értékelni, ez nem az a típusú kérdés. :-)
Csak üzenném azoknak, akik lepontozzák azokat a válaszokat, akik a kérdésre korrektül válaszolnak (tehát írnak pártot és írnak hozzájuk olyant, ami szerintük jó volt), ezek a lepontozók elkönyvelhetik, hogy képtelenek szöveget értelmezni. :-)
Nekem is van önálló véleményem, nem biztos, hogy egyetértek mások nézetével, de értékelem, ha valakik igenis vették a fáradságot és még ha nem is sokat, de legalább 1 jót képesek voltak észrevenni a sok rossz mellett. Szóval kérem az ezutáni válaszolókat és azokat, akiknek ingerenciájuk támad pontozgatni, az itt leírtak fényében tegyék. :-)
Ez a kérdés most nem a mocskolódásról szól, hanem arról, hogy próbáljuk meg kideríteni, hogy még ha sok rossz is van, mi az, ami ezek ellenére mégis jónak számít.
MSZP: az 1994-1998 kormányzati időszak
Fidesz: az 1998-2002 kormányzati időszak
Munkáspárt: mi úgy vagyunk (igazi) komcsik, hogy semmi hasznunk nincs belőle
Jobbik: fiatalok vagyunk, így biztosan nincs közünk "ezekhez" (és a szocik felé mutat)
MDF: mi nem akarunk semmi rosszat, csak 5%-ot, mi a Political Capital kísérleti választási pártja vagyunk csupán
SZDSZ: mi már nem vagyunk fontosak, eltűnünk, úgyhogy a halálbüntetést kegyelemből életfogytra mérsékelhetnétek
Eddig összesen 2 igazán korrekt és normális válasz érkezett, nekik köszönöm:
13:09
14:05
"07:43 - Nehezedre esne komolyan venni a kérdést?"
Nem érzed komolynak? Nem magasztaltam eléggé az imádott jobbikodat, vagy mi?
MSZP: Bokros-csomag
SZDSZ: a Medgyessy-kormány megbuktatása
Fidesz: Széchenyi-terv
MDF: Bokros Lajos visszahozása a politikai közéletbe
A többi pártról egyelőre nem jut eszembe semmi. De ez csak engem minősít.
(Megértem, ha nem vagytok velem egy véleményen, de azt nem, ha lepontoztok. Lássuk, kulturáltan tudnak-e viselkedni és elég intelligensek-e azok is, akik szerint ártalmas volt a Bokros-csomag, az ország egészére nézve?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!