Mikor éri el az a politikai maturitási szintet az emberek többsége, mint Nyugaton?
Mind a jobb, mind a baloldal és a média is a közvéleményt valami 14 éves lázadó tini értelmi szintjén kezeli és így is kommunikál feléjük. Mindent cigány, zsidó, bevándorló, liberális, kommunista stb. bűnbakra vezetnek vissza. Aki meg meri említeni a külföldet opcióként az hazaáruló. Aki nem támogatja az ész nélküli kivételezést a hazaival az hazaáruló. Aki nem akarja tűzzel-vassal irtani a románokat az hazaáruló.
Tényleg itt tart az emberek agya? Annyira (politikailag) tanulatlan a nép, hogy amint adatokkal, tényekkel találkozik szembe megretten és félelmében a legegyszerűbb választ keresi?
Jaj ne röhögtess ezzel a maszlaggal.
Nyugaton egy szállal se különb a helyzet, hidd el ott se örülnek ennek a nagy bevándorlósdinak, akár mennyire is próbálod beállítani.
Merre laksz és mit dolgozol kérdező?
Ahol én élek (Borsod) és ahol én dolgozok (iskola) ott bizony nem csak bűnbak a cigány, a zsidó és a bevándorló...hanem maga a megtestesült valóságos okforrás.
Kommunistázni már nagyon régen nem hallottam senkit sem. Talán még 2002-ben utoljára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!