Mi az a "nemzetbiztonsági kockázat"?
:))
Már ezért megérte a kérdést megírni:)
Nemzetbiztonsági kockázat , minden olyan amely potenciális veszély lehet a nemzetre , veszélyeztetheti azt.
Akár gazdasági károkat is okozhat.
Magának a kifejezésnek a jelentésével tisztában vagyok:)
1.0-ás óvodás szintű magyarázatok nem kellenek:)
Hiába pontoztátok le az 1. számú válaszadót, konkrétan és pontosan írta le a jelenség mibenlétét. Én azért kiegészíteném az ukránokkal is.
Állambácsi nem bírta elviselni, hogy a sok alkesz által elvert pénz (mert ne tagadjuk, sokkal több kocsmai "nyerőgép" volt üzemben, mint kaszinóban lévő) csak egy kis morzsáját kapja meg "szerencsejáték-adó" címén, a többit pedig jól szituált fekete audis emberek (ó bazz', a kormány is az, bár ők nem ukrán rendszámmal járnak, hehe) a saját számlájukon síbolják ki az országból.
Semmi köze nem volt a nyerőgépes iparnak Magyarországon az Ukránokhoz meg az Albánokhoz:) Ez csak urban legend.
Magyar nagykutyák kezében volt a piac. Csak ezek az emberek már annyi pénzt kerestek, hogy már azt se tudták hány kilók. Farzsebből megvettek mindent és mindenkit! Egyre nagyobb hatalomra tettek szert és ezt (is) elégelte meg a kormányt. Én is ismerek egy debreceni nagykutyát. A fél város az övé. A plázától kezdve minden. Szinte olyan befolyása van a város életében mint a polgármesternek. Tudjátok pénz beszél...
Na az ilyen emberek növekedésének nem akartak további teret adni.
7-es!
A "rulettesre" gondolsz?
A Loki is az övé:)) Vagy legalábbis jó része.
Jaja arra gondolok:D
Nem tudtam, hogy tulajdonos is. Azt tudtam, hogy van a Lokihoz valami köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!