Belebukik a Fidesz a megszorításokba, mint az MSZP?
Az MSZP bukásaiban nagy szerepe lehetett a Bokros-csomagnak, később a Bajnai csomagnak.
De ezek szükségesek voltak a gazdaság stabilizálásához, a későbbi növekedés beindulásához.
Egyelőre úgy tűnik a következő ciklusban is Fidesz kormány lesz, így a válság után beinduló növekedésből is ők profitálnak, bár ez nem sokat jelent, mivel a 98-2002-es sikeres kormányzás, fejlődés után is megbuktak.
Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy hol élnek az emberek? Mit gondoltok más nem szorítana meg? Nézzetek már szét körülöttünk, akik ekkora szarban vannak/voltak, hogy kezelték! Tizenezer embereket bocsátottak el, a bérek és fizetések nem hogy senkinek se nőttek, de ilyen 20%-os csökkenéseket kellett bevezetniük, a nyugdíjak nem hogy nem nőttek, de azokat is csökkentik máshol, 25%-os munkanélküliségek vannak, a 4-5 százalékos cég becsődölésünk semmi ahhoz, hogy máshol 17%-ok vannak és így tovább.
Senki ne várja már, hogy itt habzsi-dőzsi lesz, meg jó élet és semmi gond! Köszike, de én boldogabb vagyok ezzel a ciki válság kezeléssel, mint amit a többi országban művel a kedves IMF meg az Eu, ami az ellenzék szerint is jó és kívánatos.
Így van. Spanyolországban 25% a munkanélküliség, de a 30 év alattiak körében 50%!!!
Szóval nekünk egy szavunk nem lehet.
"Most, hogy a Fidesz rendbe tette az országot, most már nincs szüksége az IMF-re még a Bajnai-nak sem."
Szerintük, amit most csinálnak semmi se jó. Mert nem. Bajnai kerek perec megmondta, hogy igenis kell az IMF pénze és csődbe megyünk nélküle. Ha ő ezzel a gondolkodásával elkezd válságot kezelni, lesz itt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!