A szólásszabadság joga miért csak a liberálisokat és a nemzet állam gyűlölőket illeti meg?
Mert nekik ez egy nagyon kényelmes felállás, Kérdező.
A liberalizmus nagyvonalakban arról szól, hogy én liberális vagyok, nekem szabadjon mindent, a többiek meg mind nácik, fogják a szájukat, nekik kuss a nevük.
És az a röhej hogy ezt komolyan is gondolják, elhiszik, hogy a tolerancia meg a véleményszabadság így működik, mert így "helyes" :D Hát igen, minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a mondás :D
Komolyan mondom, az emberiség megérett a pusztulásra. Gyalázatos hogy egy ilyen legalja mocsok szar eszmét képesek népszerűsíteni és követni, aztán habzó szájjal prüszkölnek mindenki másra meg náciznak...szánalmas csőcselék bagázs.
Söpredékek.
10-es 11-es!
Nem kuss a neve senkinek basszus! A gyűlölködést, a másik ember bántását viszont abba kell hagyni.
Az nem szólásszabadság, hogy "b@zi libernyák" ez simán csak tapló bunkóság.
Az sem szólásszabadság, hogy "a keresztény egyház is megmondta ti köcsög homokosok hogy bűn a ti szexualitásotok"
Kb ilyen stílusban piszkáljátok a másikat, utána ha leintenek, akkor még fel vagytok háborodva, hogy "dehát szólásszabadság van lipsik"
Ja csak azt nem fogod fel, hogy addig terjed ez a jogod, amíg ezzel nem sérted meg a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!