Tényleg megválasztanátok Bajnai Gordont miniszterelnöknek?
Én most Ő és az LMP kőzt filózok . valkinek normális gazdaság politikát kell fojtatni az lmp mostanába kifogyot a normális őtletekből Bajnai meg mszp és volt.
Meg van az elképzelésem hogy hogyan kéne vezetni a országot és ara szavazok aki ehez a leg kőzeleb áll.
Válassza meg LiBajnait akinek páros számú édesanyja van. Volt már hatalmon 1 évig, és mi változott? Semmi.
Ha pedig mégis megválasztják, ugyanaz a cirkusz lesz mint anno Orsós Viktorral: 3 hónap után az összes nyalonca kihúzza a fejét a valagából, és hőbörögve írja majd ki a kérdést: "minek kellett megválasztani őt?"
"Az ország egyetlen esélye a Jobbik kormány 2014-ben! Ha akkor akár a fityesz, akár ez a libatolvaj, akár ferike lesz miniszterelnök, abba a pillanatba ezt az országot el kell hagyni."
AbbaN a pillanatbaN. Meg kellene rendesen tanulni magyarul, kedves magyarkodó igaz hazafi barátom!
Egyébként ha gazdasági összeomlást akarsz, nyugodtan szavazz a Jobbikra.
Én ugyan Jobbik szimpatizáns vagyok, de szerintem Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy hármasnál még Viktor is nagyságrendekkel jobb. Vannak balos ismerőseim, ezek az alakok az ő szemükben is lejárt figurák.
LMP, új SzDSz? Isten őrizz, végre oda kerültek a szabad madarak ahová valók, csak egy rossz álom volt az egész politikai jelenlétük. Szakasits - dédunoka Schiffernek a szeme sem áll jól, hát akinek ez egy felelős politikus...
Magam ellen (is) beszélek, de ha Viktornak egy csepp esze van, soha nem engedi ezeket a hatalom közelébe, ha csak egy módja van rá.
Aztán engem különösebben nem izgat, hogy mikor mennek nyugdíjba az alkotmánybírák, lesz - e melegfelvonulás, mennyire szabad a sajtó - lám, most itt is azt írok amit akarok - én ezektől még teljesen nyugodtan alszom. Persze én is szeretem a szabadságot, de félek, ezen a hanyatló Európán, s benne hazánkon csak diktatúra segíthet.
Az hiányzik még hogy a (li)Bajnai legyen a miniszterelnök
ha a Szahara királya lenne, 2 éven belül importálni kéne a homokot
az adófizetők pénzén persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!