Rasszista Vámosszabadi egész lakossága, mert nem akarja hogy menekülttábort nyissanak ott?
Ebe vitába minek bele kavarni a tv ét azok mivel védik a zsidókat és cigányokat ? Én szeretem a az rtl és a tv2.
Atol hogy embernek csak a fehéreket tarom még nem veszek be minden ősze eskűvés elméletet.
Vámosszabadiba települtként nem tartom magam rasszistának.Csak félek,féltem a családom egy olyan dologtól,amit nem ismerek,amit nem tudok egyedül megoldani...nem a menekült táborral van bajom,mert elfogadom,hogy kell,meg azt is megértem,hogy itt a legolcsóbb-de honnan legyek benne 100%ban biztos,hogy akik ide jönnek,menekült státusszal,azok mind békés emberek,és tényleg itt akarnak új életet kezdeni??? és nem pl a börtön elől menekült ide? hogy érezzem magam biztonságban,mikor meglátom őket,hiszen azt sem fogom érteni,hogy mit akarnak...
nem azt mondom,hogy be kell zárni őket,(bár nyugodtabb lennék,az tény)az egészben az zavar a legjobban,hogy az ember feje fölött döntöttek,kész tények elé állítva minket...
"Amúgy minek kell ezeket itt eltartani, meg zsebpénzt fizetgetni? Toloncolják vissza őket a fenébe, a menekültek 90%-a nem politikai üldöztetés elől menekül az EU-ba, hanem feketén dolgozni."
Ez történik, te értelmi sérült, bár gondolom ezt már nem tette hozzá a Jobbik.
A menekültstátuszért folyamodók 95%-t kiutasítják, a táborok arra vannak, hogy a megérkezés és a döntéshozás közti 3-6 hónapban ne az utcán lófráljanak.
"És azt ránézésre mondod meg, hogy melyik mi elől menekül?"
Megnyitom a google-t, beírom a keresőbe azt az országot ahonnan jöttek, megnézem, hogy szegény az ország, vagy épp porig bombázzák, ha szegény akkor visszadobom, ha épp háború van, akkor mérlegelek.
Mi a tököm tart ezen 3-6 hónapig? Legnagyobb jóindulattal egy hét, aztán cső. Ez nem az ő országuk.
"Megnyitom a google-t, beírom a keresőbe azt az országot ahonnan jöttek, megnézem, hogy szegény az ország, vagy épp porig bombázzák, ha szegény akkor visszadobom, ha épp háború van, akkor mérlegelek.
Mi a tököm tart ezen 3-6 hónapig? Legnagyobb jóindulattal egy hét, aztán cső. Ez nem az ő országuk."
Ahogy azt Móricka elképzeli a tízmillió bevándorlásügyi szakember országában.
Gondolom te a bíróságon is úgy ítélnél, hogy megkérdeznéd a vádlottat, hogy bűnös-e, ha azt mondja, hogy nem megnéznéd, hogy cigány vagy gazdag-e, akkor életfogyt, ha magyar és szegény, akkor felmentés.
Ezen egyyhétig sok minden tart nem biztos hogy otvan háború ahonan jőt lehet hogy a fővárost és a nagyob településeket érinti csak nem pedig a az utolsú marha pásztor falútt.
És üldőzés ott is lehet ahol nincs háború pl kina politikai menekültek az usába vagy a 2. gyereekükel terhesek.
Én szarok rá mi elől menekülnek ha nincsenek hasznára az országunkak huzhanak visza oda ahonan jőtek. Azokbol nem lesz anyi fizikus mint a magyarokbol az usában.
A gazdasági menekülésnek van kültutrált módja is a ülfőldi munka vállalás vizúm majd az állámpolgárság felvétele.
Akik ere nem képesek nincs szükségunk rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!