Melyik pártra szavaztál 2006-ban és 2010-ben?
2006 Fidesz
2010 Jobbik
2014 Jobbik
2006 - Fidesz
2010 - Jobbik
2014 - Kétfarkú Kutya Párt, Mogács jó arc. És rohadtul elegem van az összes eddig szerepelt/nem szerepelt pártból.
2006 szdsz
2010 mdf
2014 együtt2014
Sokat elmond az emberekről, hogy a legjobban értékelt válasz az enyém, pedig mit írtam? Egy hülye viccet az Magyar Kétfarkú Kutyapárttal.
Egy ilyen kérdésnél ugyan mondja már meg valaki mit lehet értékelni a válaszon? Xy-nak hasznos-e, hogy a másik ember kire szavazna jövőre? Ha nem tudod feldolgozni a traumát, hogy valaki másra szavaz ne értékelj!
Szándékosan nem írtam le ott a 2014-es kiszemeltemet mert a párt szimpatizánsaitól valószínűleg zöld pacsit kaptam volna a habzó szájú ellenlábasoktól meg pirosat. Mélységesen szánalmasnak tartom... Ha arról beszélnék a válasz során, hogy a nádi poszáta párzási időszakban milyen magatartásformákat követ akkor megérdemelném a piros pacsit... Amíg valaki a válaszra válaszol és a kérdés ilyen roppant egyszerű ki dönti el mi a hasznos?
Aki szerint erre a válasz az, hogy 'én', szálljon magába...
Mivel legutóbb trollkodtam a válaszban ezért korrigálok.
2014: Jobbik
2006 - Fidesz
2010 - Jobbik országos és Fidesz területi
2014 - Fidesz
Nem vagyok párthívő, de most már kíváncsi leszek, mi lesz ebből, amit elkezdtek. Van sok hiba, de azt nem lehet elmondani a Fideszről, hogy nem dolgoznak - a szocikkal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!