Miért utálja itt mindenki a Svédeket?
Sok kérdésben és válaszban szidják a Svédeket. Kinek ártottak ők? Én jártam többször Svédországban és nincs semmi baj a Svédekkel. Ráadásul M.o-on alig laknak. Nem értem!
Fociban már sokszor kikaptunk tőlük és sokszor miattuk nem jutottunk ki EB-re/VB-re, talán erre tudok gondolni .
Valószínűleg a vérjobberek pár egyedébe futottál bele, akiknek a barikad.hu és hasonló társai a napi betevő.
Ott aztán a "híreket" olvasva elhitetik magukkal, hogy Svédországban minden utcasarkon niggermuszlimok erőszakolják meg az arra járókat és nem csak direkt az ilyen híreket halásszák ki az oldal szerkesztői, tudván, hogy erre vágynak az olvasók.
Példa: több kérdés is volt itt, hogy miért van mostanság ennyi gyilkosság nálunk, merthogy régebben kevés volt. Az igazság az az, hogy 50 éves mélyponton van a gyilkosságok száma Magyarországon, viszont olyan kevés van (évi 130 körül), hogy ezeknek a túlnyomó többsége bele tud kerülni a hírekbe. A 80 milliós Németországban illetve nálunk 10 évvel ezelőtt pedig nem.
A svédek biztonságban élnek, semmivel sem rosszabbul, mint 10-20 éve. Liberálisak, mert intelligensek és iskolázottak. Mivel a vérjobbosok meg nem és életükben nem hallottak még olyanról pl., hogy genderizmus, az egy-két (számukra) extrém hír, pl. az, amikor egy svéd iskolában a transznemű diákoknak is csináltak WC-t kicsapja a biztosítékot. Ugyan nem tudják mi az a transznemű, de azt igen, hogy valami liberálbuzulás és tűzzel-vassal üldözendő.
Szóval gyűlölik, hogy egy komplett ország működik kiválóan és gazdagon olyan elvek alapján, amik szerintük a biztos bukást okozzák már rövid távon is. Megértem őket, ha én is azt vallanám, hogy 1+1=3, tökre felháborítana, ha huszadszorra is 2-t mutatna a számológép.
Aha, tehát ha a svédeket szidja valaki akkor tulajdonképpen cigányozik?
Ez mekkora hülyeség :)
Azért örülök, hogy ez eddig nem csak nekem nem volt világos.
:)
"Aha, tehát ha a svédeket szidja valaki akkor tulajdonképpen cigányozik?"
Mostanában nem láttam ilyet, de egy két éve eléggé bevett szinoníma volt a cigányra.
Nem utálják a svédeket.
Csak sokan nem merik vagy nem akarják kiírni egy válaszba , hogy cigány és svéd cserediák vagy norvég cserediák szóval helyettesítik.
Iróniából mivel a svédek a légynek nem tudnának ártani.
Már majdnem írtam, hogy sosem találkoztam még olyannal, hogy a svédekkel valaki az ellenérzéseit fejtette volna ki, de így megmagyarázva már világos. Olyat valóban tapasztaltam, hogy "svéd cserediák" szóhasználattal élnek, amikor ironizálnak.
Egyébként a személyes véleményem az a skandináv államokról, hogy sokkal öntudatosabbak, érettebbek. Náluk akkor is hazai terméket emelnek le a polcról, ha az drágább, mint a külföldi import. Tudják, hogy önmagukat kell védeniük, és összetartaniuk. Nekünk ezt érdemes lenne eltanulnunk. Ott igényesek az emberek, a mieinkhez hasonló, Hello Kitty-s kulcstartókat áruló kínai kacatbazárokat hiába keresnél, ott ezek eladhatatlanok. És társadalmilag is fejlett nemzet, önmaguknak tesznek félre nyugdíjalapot (igaz, erre ott van is keret), így sokkal kevésbé vannak kiszolgáltatva az állami szociális juttatásoknak. Alapvetően szerkezetileg jól működő, ön- és nemzettudatos, összetartó, fejlett országokról van szó a Skandináv államok esetében, akikre kevésbé hat a globalizmus és a piacgazdaság. Ők elvannak a génmódosított kukorica és az EU-s szemétimport nélkül is, köszönik szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!