Mit gondoltok a Gyurcsány korszakban korcsosodtok el a fiatalok?
Mi az hogy el korcsosodtunk? Attól hogy nincs hol dolgozni, nincs jó élet, az a kormány szégyene nem a miénk
Ahogy gyurcsány idejében szar volt, úgy szar a mostani helyzet is
21/F
Korcsosodás?
Mit értesz ez alatt?
Nekem az volt a megfigyelésem hogy abban a 8 évben,valami eszméletlen butulás ment végben,az akkor 15-18 éves korosztályban.Persze azóta már ők is idősebbek lettek és változtak.De én úgy gondolom hogy ez ráhatással van a fialokra hogy éppen milyen agymosás zajlik.
Első válaszoló!Ne mond nekem hogy nincs munka...érdekes mósdon nek mindig volt munkám.Vajon miért?Mert anyámapám arra tanított hogy bármely munka is az,az munka?Én minden bevállaltam hogy pénzem legyen.Legyen az betegtologató,pék,targonca vezető,még gyárban is dolgoztam,de voltam pizzasütőtől elkezdve pincér,pizzafutár és még sorolhatnám.Csak az nem talál munkát aki nem akar dolgozni.
Kérlek részletezd jobban.
Az MSZP-SZDSZ alatt tényleg elég nagy butítás volt az iskolákban ez tény.
"Csak az nem talál munkát aki nem akar dolgozni."
Van kb. 500.000 munkanélküli, a meghirdetett állás meg úgy cca. 20.000 országszerte!!! Van olyan hely, ahol még napszám sincs. Teljes idős állás meg alig. Először tájékozódj, azután pofázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!