Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek 2014-ben hány...

Szerintetek 2014-ben hány százalékot fog elérni a Jobbik a választásokon?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 12:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
32%

"Listán 20-22%, meg mondjuk 2-3 választókörzet összejöhet, így a parlamenti mandátumok 12%-a reális becslés lehet."

Ezt miért pontoztátok le?

2010-ben a Jobbik listán 17%-ot kapott, azóta valószínű erősödött. 2010-ben 0 db egyéni jelöltje nyert, azóta átalakították a körzeteket a Fidesz javára, most szerintem Borsod, Heves egyes vidékein azért eséllyel indul, ezért írtam 2-3 körzetet.

2013. jún. 13. 13:12
 22/42 anonim ***** válasza:
58%

"-Ausztria

-Franciaország

-Finnország

Ezek nem európaiak?"

- Ausztria: 2008-as választások: FPÖ: 17,5%

2009-es EP-választások: FPÖ: 12,7%

2010-es elnökválasztás: FPÖ: 15,24%

- Franciaország: 2012-es választások: Front National: 13,6%

- Finnország: 2010-es választások: Perussuomalaiset (PS): 19,05%

2012-es elnökválasztás: Perussuomalaiset (PS): 9,4%

Valahogy nem látom sehol sem a 10-15%-nál sokkal többet. Ezeket a pártokat - ahogyan a Jobbikot is - a társadalom többsége elutasítja, és ez jól is van így. Hőbörgéssel, agyatlan nacionalizmussal nem lehet országot építeni.

2013. jún. 13. 13:12
 23/42 anonim ***** válasza:
47%
Én szívesen szavaznék a jobbikra, de totál idiótákból áll az egész párt, hülyébbnél hülyébb ötleteik vannak.
2013. jún. 13. 13:17
 24/42 anonim ***** válasza:
16%

Mert romboló vad-liberalizmussal aztán tényleg lehet országot építeni. És 19% sincs 15 felett, igen, matematika... Európának már jól jönne mindenhol a jobboldali kormányzás, különben eltűnnek a fehérek. De hát Isten nem ver bottal, nekünk adták nyugatról Trianont, nekik ott lesz az iszlám föderáció, meg török autonóm tartomány, stb, valahogy nem nagyon sajnálom őket.

A kérdésre: többet, mint 2010-ben, az biztos.

2013. jún. 13. 13:35
 25/42 anonim ***** válasza:
83%

Ezt írtam: "Valahogy nem látom sehol sem a 10-15%-nál sokkal többet." Tehát többet láttam, de sokkal többet nem. Egy-egy kifutott eredmény van, amikor pár százalékkal 15% felé kerülnek a szélsőjobboldali pártok, de összességében nem kormányzóképes erők, szerencsére.

"Mert romboló vad-liberalizmussal aztán tényleg lehet országot építeni."

Melyik országban van/volt vad liberalizmus? Emlékeim szerint Magyarországon sohasem volt liberalizmus, pedig a gazdaságpolitika liberális felfogására elengedhetetlen szükségünk lenne.

2013. jún. 13. 13:45
 26/42 anonim válasza:
100%
OFF a kérdezőhöz: Gyurcsány nem fog kikerülni a politikai életből egyhamar, mégpedig azért, mert a Fidesznek szüksége van rá. Ő a "lehetséges rossz" a mumus, ami visszatérhet. Fletó a Fidesz támogatók legjobb barátja, ugyanis miatta szavaztak és fognak szavazni annyian a Fideszre. Sajnos.
2013. jún. 13. 13:49
 27/42 anonim ***** válasza:
2%
Sokat gyengültek '10 óta, látszik, hogy a normálisabb, egyszer megtévedt emberek rögtön kihátráltak a nácik mögül, mivel a fröcsögésen és vérhányáson kívül semmire sem képesek. Program nulla, tehetség nulla, a c*gányozás, zsidózás meg éppen elég és még nagy nehezen megérthető a célcsoportjuk számára. Szerintem alig lesz meg nekik az 5%, max 6,5-7-et mondok reálisnak.
2013. jún. 13. 14:24
 28/42 anonim ***** válasza:
25%
A másik kérdésre: nem, az MSZP nem jut az SZDSZ sorsára, szerencsére. Ha jövőre nem is, de a következő választáson (bármikor is legyen az, de hamarabb lesz, mint 18) már ők lesznek megint a kormánypárt, valószínűleg demokrata liberális-baloldali koalícióval.
2013. jún. 13. 14:26
 29/42 anonim ***** válasza:
24%
Anglia, Svédország, Németország, minden ország, ami befogadó egyre liberálisabb, lebontják a saját értékrendjüket. Persze tudom, a baloldalnak nem gáz, ha tele vagyunk négerekkel, jó az a multikulti csak előnyünkre válik, eddig 100%-ig minden példa emellett szól, hát persze. London, Párizs lehányt városok, Svédországban zavargások voltak. De a nacionalizmus fogalmát tisztázni kéne, mert a tiszta nacionalizmus, illetve konzervativizmus soha nem vált még senki hátrányára, sőt meg lehet nézni mi van pl. Japánban, Kanadában.
2013. jún. 13. 14:37
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

Előző választás alatt 3%-ról hozta fel a Jobbikot 15%-ra!!!

Ha sikerülne most is neki meg 5-szörözni a támogatottságát, akkor az már 75% és ehhez csak az kell, amit egyszer már megcsinált.

2013. jún. 13. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!