Mit kellett volna csinálnia Orbán Viktornak az árvízvédelem kapcsán? Az ellenzéknek semmi nem lett volna jó?
Figyelt kérdés
Az ellenzék most azt mondja, hogy kampány miatt van kint Orbán a vizeken, elképzelhető. Viszont ha nem ment volna ki, akkor tuti az ellenzék azt mondta volna, hogy hol van ilyenkor a miniszterelnök úr, Miért nem megy ki ilyenkor. Kint kéne lennie. Semmi se jó az ellenzéknek?2013. jún. 9. 10:34
1/14 anonim válasza:
Ki kell menni, megnézni mi a helyzet, de hagyni a szakembereket dolgozni. Attól, hogy egy hozzá nem értő ott van láb alatt, még nem fogja a szavazatunkat megkapni. Igaza, van annak, aki azt mondja, ez csak szavazatszerzés.
2/14 A kérdező kommentje:
Amúgy ő mindig ilyen volt szerintem, mindenhez érteni akart. Vörös iszapnál is azt hiszem ugyanezt csinálta.
2013. jún. 9. 10:41
3/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól csinálja. Abban mondjuk 100% biztos vagyok, hogy a döntések nem az ő döntései, hanem a mellette álló valóban szakembereké, és tőlük lopja. De egy szakember nem politikus, és nem is hős, csak teszi a dolgát. És a szakemberek egyelőre jól teszik a dolgukat. Köszönet nekik.
4/14 anonim válasza:
"Amúgy ő mindig ilyen volt szerintem, mindenhez érteni akart."
Mégsem jön össze neki semmi sem. :)
"Vörös iszapnál is azt hiszem ugyanezt csinálta."
Sokat is értek szerencsétlen áldozatok vele. Ha most is ez lesz, inkább ne csinálja.
A régi közmondás azért sokat elmond. "aki mindenhez ért, semmihez sem ért igazán". Polihisztornak születni kell (azoknak általában sikerül is minden), Orbán közel sem az.
5/14 anonim válasza:
Igaza van az ellenzéknek. Ilyen esetben természetes, hogy elmegy a helyszínre. De nem viselkedhet úgy, mintha ő irányítaná a védekezést.
6/14 anonim válasza:
Az már csak hab a tortán, hogyha az árvizesek is úgy kapják meg a pénzt, mint a vörösiszaposok, hát a sors mentse meg őket Orbánéktól. :(
7/14 anonim válasza:
Talán nem kellett volna a gátfelújításra szánt pénzt átcsoportosítani focistadion építésre. Most hiába áll ki celebkedni azért ilyen gáz a helyzet mert neki fontosabb volt a felcsúti putrit felhúzni mint a magyar emberek élete.
8/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinál Orbán az ellenzéknek nem lenne jó....
9/14 anonim válasza:
Ha otthon ülne, akkor az lenne a baj, ha Áderhez hasonlóan csak állna a gát mellett mint f.sz a lakodalomban akkor az, ha homokzsákokat pakolna akkor az.Szerintem még így is azt csinálja, amit az Orbán-fóbiásokon kívül a legtöbb ember elfogad.
10/14 A kérdező kommentje:
"Ki kell menni, megnézni mi a helyzet, de hagyni a szakembereket dolgozni."
Ha csak kimenne megnézni, akkor az lenne a baj, minek megy ki, Minek ácsorog ott, ezzel nem tudna segíteni senkin. Ahelyett, hogy ott bámészkodna csinálhatná ezt azt amazt stb
2013. jún. 9. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!