Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az ijesztőbb?

Melyik az ijesztőbb?

Figyelt kérdés

[link]

A kommentek, vagy ami 2 perc környékén hangzik el?

2013. jún. 8. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

De durva.

Én eddig azt hittem , hogy az összes ilyen fanatikus kamuprofil ,de úgy tűnik tévedtem tényleg léteznek ilyen emberek.

2013. jún. 8. 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
43%

Mi a gond azzal, ha egy vezető beosztású ember utasítást ad egy katasztrófahelyzetben? (Független a személyétől, politikai hovatartozásától?)

Sokan szidják Bakondit, legalább is tűzoltók is, de valakinek ki kell adni az utasítást, ha tetszik, ha nem. Nem igaz?

2013. jún. 8. 22:29
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Most őszintén ez mire jó mindenki tudja hogy csak azért ment ki mert meg akarja mutatni mennyire segít az embereknek de közbe le se szarja az egészet!Ez csak reklámfogás!
2013. jún. 8. 22:45
 4/17 anonim ***** válasza:
22%

"csak azért ment ki mert meg akarja mutatni mennyire segít az embereknek de közbe le se szarja az egészet!"

De te már több napja a gátakon dolgozol, igaz?

Orbán elhivatottságát, vezető egyéniségét, hogy szereti kézben tartani az eseményeket, szeret parancsokat osztogatni, azt nem lehet elvitatni.

Ne mondd már, hogy azért van lassan 25 éve a Fidesz élén és tölti 2. miniszterelnöki ciklusát, mert jól mutat a TV-ben.

2013. jún. 8. 23:07
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát mert szerinted miért van kinn te túlokos?Nehogy azt mondd hogy azért mert félti a 100 milliós luxusházát amit el se ér az árvíz te szerencsétlen!És képzeld el nekem nem kell kimenni mert a családomnak volt annyi esze hogy olyan városba költözött ahol egy 4,5 méteres gát van így nem jön át rajta az ár!
2013. jún. 8. 23:10
 6/17 A kérdező kommentje:

Bakondi György

Tanulmányai

A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban érettségizett 1971-ben, majd a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskola hallgatójaként határőr-parancsnokként és általános iskolai tanárként diplomázott 1975-ben. 1977-1982 között a József Attila Tudományegyetem jogi végzettséget szerzett, a jogi szakvizsgát 1997-ben tette le. 1990-ben és 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban járt tanulmányutakon.

Nem találom azt a részt, ahol a vízügyi tanulmányairól írnak... Ellenben a 2:40 körül bal oldalt látható férfi kitűzőjén ha jól látom a "víz(i)mérnök" szó olvasható (de hogy vízügyi alkalmazott, az biztos). A katona (akarom mondani honvéd) ezredes sem saját ötletei alapján küldi ide-oda az alárendeltjeit, hanem hozzáértőkkel konzultál.

"De te már több napja a gátakon dolgozol, igaz?"

Na Orbán biztos hogy nem dolgozik... Képzeld, én szívesen mennék, de a vizsgáimra tanulok, nem lenne jó ha átraknának fizetősre. Nálunk a BME-n 325 egy félév. Ez az egyik, a másik, meg hogy pont olyan szakon tanulok, aminek a diplomájával segíthetnék az árvíz elleni védekezésben.

Amúgy meg De te már több napja a gátakon dolgozol, igaz? :D

"És képzeld el nekem nem kell kimenni mert a családomnak volt annyi esze hogy olyan városba költözött ahol egy 4,5 méteres gát van így nem jön át rajta az ár!"

Úgy van! Vesszenek csak! Kellett nekik odaköltözniük! Barom. Meg ne forduljon a fejedben, hogy segítesz bárkinek...

2013. jún. 8. 23:34
 7/17 Pro Patria ***** válasza:
46%

Kedves 23:10-es válaszoló!

És a többiekkel, akik nem ilyen szerencsések, mint te és a családod, velük mi lesz? Vagy az utcádnál tovább nem ér el a tekinteted? Ha nálad rendben van minden, akkor ennyiben is maradsz?

2013. jún. 8. 23:35
 8/17 anonim ***** válasza:
31%
De elér csak tudod ha valaki annyira közel akar lakni a parthoz annak ne sírjon a szája!Nem véletlen hagytak árteret régen mindenhol arról nem tehetek hogy a sok hülye beépítette!
2013. jún. 8. 23:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért kéne a (mindenkori) Miniszterelnöknek a gátakon dolgozni? Ez egy gesztus, hogy neki sem büdös kimenni a gátra dolgozni. Arról szól, amiről kell. Bele lehet keverni, hogy a marketing kampánystáb javaslatára, de felesleges. Nem védem, pusztán egyszerű a történet és túl van bonyolítva a szokásos conteo-val.
2013. jún. 8. 23:56
 10/17 Pro Patria ***** válasza:
79%

"De elér csak tudod ha valaki annyira közel akar lakni a parthoz annak ne sírjon a szája!Nem véletlen hagytak árteret régen mindenhol arról nem tehetek hogy a sok hülye beépítette!"

- Ha valaki az ártérre épített, az megérdemli. Azonban ha egy fél városrészt ellep a víz, az más kérdés. Ennyit illene megérteni.

2013. jún. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!