Kiro113 kérdése:
Magyarországon hány hazafias érzelmű ember élhet szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 19:46
3/10 A kérdező kommentje:
én is az vagyok,csak kíváncsi voltam
2013. jún. 8. 20:07
4/10 anonim válasza:
Hát ez pártszimpátia szerinti értelmezés kérdése.
Én szeretem az országot, mégis el vagyok hordva minden utolsó pedofil cigány zsidó sznobnak, amint megemlítem, hogy nem vagyok jobber.
5/10 anonim válasza:
Nem túl sok.
A nyugdíjasok 60 százalékát , összes éhes proletárt ,droghuszárokat húzd ki.
6/10 anonim válasza:
Definiáljuk először, hogy mit értünk "hazafias érzelmű" alatt.
Senki ne nácizzon, és senki ne zsidózzon most, tegyük félre a különböző politikai beállítottságokat.
Hazafias érzelmű szerintem az, aki:
-Szereti Magyarországot
-Büszkén vállalja, hogy magyar, tökmindegy, hogy milyen kormányunk van
-Képes személyes érdekeit félretenni ha kell, és a nemzet hasznát előbbre helyezni.
Ezek minimum feltételek sztem.
7/10 anonim válasza:
4/6 rajtad kívül legalább az ország 3/4-e ilyen a cigányokat leszámítva. Én sem vok jobbikos sem liberoooooo, sem hazaáruló. És igen énis rengeteget hallom, hogy ha nem jobbikos
8/10 anonim válasza:
valaki, akkor már zsidónak, cigánynak vagy hazaárulónak minősítik a jobberek, pedig ez baromira nem igaz. Pont ez a kirekesztő magatartás az, amiért kormányképtelenek.
9/10 anonim válasza:
rengeteg, aki annak vallja magát, de ritka kivétel, aki az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!