A ballib oldal mit csinált amire tényleg azt mondanád hogy patrióta indíttatású hogy nemzeti?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 14:03
1/7 anonim válasza:
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem semmit, de úgyis le leszek pontozva.
2/7 A kérdező kommentje:
Kit érdekelnek a pontok?
Ha a pontokért írogatnék és nem meggyőződésből, akkor csak ritkán tenném és úgy hogy az a közízlést az adott szituációban kiszolgálja. Aztán a levegőbe köpnék és aláállnék.
2013. jún. 8. 14:13
3/7 anonim válasza:
-Nemzetközi szinten harcolna Magyarország érdekeiért
-védene minden magyar kincset
-küzdene a nemzet etnikai ,kulturális túlélésért fennmaradásáért.
(Ez a legfontosabb mind közül.
A baloldal általában ezt próbálja eltüntetni ezért nem lehet nemzeti.)
-nem nyalna be idegen hatalmaknak , képes lenne gazdasági szempontból is kiállni az országokért és érvényesíteni az érdekeket melyek a nép jólétét szolgálják.
4/7 anonim válasza:
Semmit, sőt, keményen harcolnak a magyar nemzet ellen.
6/7 anonim válasza:
pár dolgo ami egyből eszembe jutott, de biztos lenne még:
unió és nato tagság
szerződés a vatikánnal
bolognai oktatási rendszer
7/7 anonim válasza:
A szerződést a Vatikánnal nem vágom, de a többi az országra nézve egyértelműen káros dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!