Miért játsza az agyát Orbán Viktor a kamerák előtt amikor az árvíz védekezéseknél van?
Figyelt kérdés
Nem látják hogy az egészet megjátssza?2013. jún. 7. 20:21
1/18 anonim válasza:
mire gondolsz? mit kellene csinálni?
2/18 anonim válasza:
Beteges gyűlölködésedtől már megvakultál .... sajnállak!
3/18 anonim válasza:
Ez sem semmi: [link]
Az ember el sem hinné, hogy egy miniszterelnököt lát. Mondatainak feléből hiányzik az alany/állítmány, szókincse elég szegényes. Így egy mezei érettségin sem menne át.
4/18 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz? Linkelj valamit, mert így nem tudunk hozzászólni...
5/18 The Other válasza:
Ha tűnt volna fel, jelenleg az egész politikai paletta felcsapott gátőrnek a szélsőbaltól a szélsőjobbig... Mert állítólag ezt csípik a Zemberek.
Amúgy ma az egyik betelefonálós műsorban egy idős (dementálódó) hölgy azt kérdezte, hogy Kövér és Áder miért nincsenek a gátakon. Vagyis ezek szerint tényleg van ilyen "TV-hőstettekre" igény a választók részéről...
6/18 anonim válasza:
Az is meglepett hogy Gyurcsányt, és Budaházy-t még látni ilyen meghitt közegben is :D Leginkább a bírósági szerepkör megszokott :D
7/18 anonim válasza:
Én is láttam ma a napi kabaré perceket az atv-n ...
8/18 anonim válasza:
Szvsz egy politikusnak nem az a dolga, hogy zsákokat pakolásszon egy csizmában, hanem, hogy a 4 éves ciklusok alatt normálisan kormányozzanak, illetve az ellenzéki pártok ellenőrizzék, figyeljék és támogassák a szimpatizánsaikat ahogy csak tudják. Ez, amiket itt csinálnak nem őszinte és csak sima kampányfogás. Én legalábbis egy politikustól nem várom el ezt az árvízvédelmes "építsünk gátat" dolgot. Ha mégis erre vetemedtek, akkor lenne Orbán, Vona, Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai, Schiffer egy helyen, néhány négyzetméteren és úgy dolgoznának. Lenne ám nézés egy ilyen fotó láttán :)) Ez jobban kinézne összefogósdinak a katasztrófa idején. De ilyen fotót itt nem fogunk látni :))
9/18 anonim válasza:
"...az ellenzéki pártok ellenőrizzék, figyeljék *a kormányt és...
10/18 anonim válasza:
Ő legalább segít nem úgy mint te egyáltalán nem játsza meg magát ez a dolga is. Nem értem miért kell gyűlölködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!