Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek ennyien a...

Miért hisznek ennyien a pozitív diszkriminációban?

Figyelt kérdés
Szerintem, ez hüly€ség, hogy a romákkal kivételeznek, meg nekik mindent meg engednek...

2013. jún. 7. 19:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Egyetemi felvételin egyáltalán nem előny a cigány származás. Elképesztő, h van, aki elhiszi ezt feltétel nélkül, pedig csak annyit kéne tennie, h beírja gugliba, h "felvételi plusz pontok" és láthatná, h sehol nincs olyan, h cigány származás +100 pont.

[link]

"A cigány anyukák tömegközlekedési eszközzel MINDIG 90%-os kedvezménnyel utaznak."

Már csak a mindig miatt is hazugság, de amúgy is hülyeség. Törvényben meg van határozva, h kik kaphatnak ilyen kedvezményt (fogyatékkal élő gyereket kísérő max 1 fő általában), nem kaphat csak úgy bárki, ha hamisítja a papírt, annak semmi köze nincs a pozitív diszkriminációhoz.

"Mutass nekem olyan esetet, amikor a cigányt elővették, hogy leélte a házát!"

Mutass nekem olyan esetet, amikor a magyart elővették, hogy leélte a házát! A magántulajdonnal mindenki úgy rendelkezik, ahogy jónak látja. Olyanról nem hallottam, h az állam új házat építene bárkinek is, aki ilyet művel.

Az már több, mint pozitív diszkrimináció, az már hülyeség.

Bár végülis a devizahiteleseknek is építettek egy lakóparkot a semmi közepén jó drágán, úgy, h senki nem lakik ott :D

2013. jún. 7. 20:13
 12/26 anonim ***** válasza:
26%

Most mit játszod a hülyét?

Én arra gondoltam, h az államtól kapott lakást élik le...

Fúú inkább hagyjuk, nagyon sötét vagy.

2013. jún. 7. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Én játszom a hülyét, meg én vagyok a sötét? :O

Azt írtad, h "leélte a házát".

Most meg azt mondod, h az államtól kapott lakásra gondolsz...WTF???

Miért kellett vna erre gondolnom? Minden cigány önkormányzati lakásban lakik, nekik nem is lehet egy saját putrijuk, amit lelakhatnak, vagy mi?

2013. jún. 7. 20:23
 14/26 anonim ***** válasza:
26%

Mivel a kapott dolgokról, segélyekről van szó, például diákbérlet szerintem egyértelmű, hogy milyen lakásról van szó.

Bocs, h megelőlegeztem az intelligenciát, kár volt.

De hiába pofázol félre, vettek elő egy cigányt is, hogy leélte a KAPOTT lakást?

Nem, akkor meg kussoljál!

2013. jún. 7. 20:26
 15/26 anonim ***** válasza:
52%

"Titeket csak az a pozitív diszkrimináció zavar, amik a cigányság helyzetén próbál javítani, vagy a többi is, pl. a családi adókedvezmény, vagy a diákbérlet?"

Olyan, hogy pozitív diszkrimináció nem létezik. Csak diszkrimináció van ami, ha etnikai alapú minden ép eszű ember elítél. Vagy talán hitler is csak pozitívan diszkriminálta a németeket?

2013. jún. 7. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

@19:44: Ez az egész rendszer hibája.

Egy cigány cigaretta csempész is ugyan annyit kapna és egy magyar gyilkos is.

Maga a rendszer a rossz ilyen szempontból, a büntetések sok esetben nincsenek arányban a tettekkel.

2013. jún. 7. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj a jobboldaliakkal (tisztelet a kivételnek), hogy a seggükből húzzák elő a különféle statisztikai adatokat és, ha erre rávilágítunk akkor egyből személyeskednek.

Amúgy nem a pozitív diszkriminációval van a gond, hanem azzal ahogy itt Magyarországon ezt megvalósítják. Ugyan ez van sok más dologgal is: nem a liberalizmussal-, demokráciával van gond, hanem annak magyar "megvalósításával".

A cigányok pedig nem, azért kapnak kedvezményeket, mert cigányok, hanem az anyagi helyzetükből kifolyólag. Ezeket megkapják a szegény magyarok is.

2013. jún. 7. 22:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nincs pozitív diszkrimináció?

[link]

2013. jún. 7. 22:23
 19/26 anonim ***** válasza:
17%

Hát én tényleg nem tudom, sokan ennyire nincsenek képben? Nálunk is építettek nekik házakat. Persze, nem azért, mert cigány, hanem azért, mert hátrányos helyzetű, meg mélyszegény meg ilyenek. Szarral kenték ki a falat, felszedték a parkettát és eltüzelték meg ilyenek. Kérdezz már meg egy-egy szociális munkást, aki cigányokkal foglalkozik, miket lát. Nem csak a saját putrijukat lakják le, hanem azt is, amit kapnak. És mit kapnak érte? Jönnek a munkások és felújítják nekik, mert nehogy szegény cigánykák úgy éljenek.

Az utcában ahol laktunk olyan igazi, nagy belmagasságos, nagy ablakos polgári házat kaptak meg. Hát képzelheted egy év után hogy nézett ki. Fel is újították rájuk. Még a külsejét is helyreállították, hogy olyan legyen, mint régen. Szerinted? Olyan, mint volt. Hordják a retket az udvarra, kitörik az ablakokat, egy-egy szobát szeméttárolónak használnak, azon már az ablak sincs meg, az ablakon járnak ki-be, rúgják le a vakolatot. Undorító népség. És nem csak a sajátjukban csinálják ezt, hanem abban is, amit alájuk tesznek, hogy ne legyenek szarok a körülményeik. Hát megteremtik ők maguknak rekord sebességgel a putrit, nem kell félni.

2013. jún. 8. 09:09
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

"Az a baj a jobboldaliakkal (tisztelet a kivételnek), hogy a seggükből húzzák elő a különféle statisztikai adatokat "

Mikor egyszer készült egy felmérés a te fajtád egy hétig vernyákolt(gondolok itt a miskolci kapitány féle 92%-os roma bűnözési arányra) mikor rá lett világítva a valóságra.

Ne legyél nevetséges...

2013. jún. 8. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!