Miért hisznek ennyien a pozitív diszkriminációban?
A baloldali antiamagyarok szokták támogatni az ilyen jellegű megkülönböztetést.
És lerasszistáznak , hogyha az egyenlő bánásmódot támogatod a pozitív megkülönböztetés helyett.
Ki hisz benne?
Csak az agyhalott balosok, akik segget nyalnak a szavazatért:)
"Titeket csak az a pozitív diszkrimináció zavar, amik a cigányság helyzetén próbál javítani, vagy a többi is, pl. a családi adókedvezmény, vagy a diákbérlet?"
Diákbérlet minden diáknak jár , de vannak dolgok amelyek csak a cigány etnikumnak járnak.
Engem az zavar hogy több, időset agyonverő kirabló cigányok 4évet kapnak.
Még magyar cigicsempészt szintén 4 éve ítélnek el.
Igen ebbe a kis falu pont van mindkettőre példa.
Eljutottunk odáig hogy 23 év tapasztalata ami kézzelfogható, és bebizonyította hogy csak romlik a helyzet, még az is kevés nekik.
Agyátültetett banda akiket nem is érdekel a tapasztalat csak az hogy mit mond Kálmán Olga.
19:20:
Ha egy diáknak nem elég az utazási kedvezmény, mert rohadt drága a suli, nem adnál neki több támogatást? Nem adnád meg neki a lehetőséget, h tanulhasson, és ne csússzon le a társadalmi rétegek közt?
Amúgy egész pontosan milyen dolgok vannak, amit csak a cigányok kapnak? Én csak ösztöndíjakról tudok, amit iskolásoknak adnak.
23 éve megkapják, semmi látatja.
Másrészt, ha a diák visszaél vele, megbüntetik.
Mutass nekem olyan esetet, amikor a cigányt elővették, hogy leélte a házát!
Európa szerte tudják, h semmirekellő banda.
Amúgy egész pontosan milyen dolgok vannak, amit csak a cigányok kapnak? Én csak ösztöndíjakról tudok, amit iskolásoknak adnak.
Huh , soroljam?
Egyetemi felvételin előny a roma származás.
A cigány anyukák tömegközlekedési eszközzel MINDIG 90%-os kedvezménnyel utaznak.
Ha lelakják a házukat akkor az állam épít nekik másikat...stbstb.
Én személy szerint kapitalista szemléletű vagyok , az oktatást fizetőssé tenném , a szociális segélyezést pedig nagymértékben lecsökkenteném.
Így lehetne adókat csökkenteni a dolgozó nép részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!