Jó ötlet-e az országgyűlési képviselőket a gátakra szólítani, vagy ez csak a szavazóknak szóló " piár"fogás?
Ez igaz,de a többiek mindig lépéshátrányba vannak,és csak
azért mennek,mert Viktorék már régen ott vannak.Kényszer.
"jelzés értékü a lépés a szavazók felé."
Ez volt a kulcsmondat.
Ha OV, Gyurcsány vagy bármelyik pártvezér valójában segíteni akarna, akkor saját pénzen teherautókat bérelnének és a logisztikába szállnának be - és ennek ellenére nem tőlük virítana a TV.
Kedves előttem szólók.
Én személy szerint nem vagyok egy Fidesz-imádó,de egyszerűen jelenleg nincs jobb.Ennyi.
De ha Ön akar,akkor fizessen 32 %-os Szja-t,meg legyen mindenkinek 120000 Ft-os havi lakástörlesztője,ehhez természetesen még 65000 Ft a másik banknak a kocsi törlesztésre,mert az ugye kell/nehogy lemaradjak az istenért/ + biztosítás.
Meg legyen jó drága cigi,meg az áram,víz stb..Szóval legyen úgy ahogy a Bajnai csinálta.Ő bírta,mi nem.Most talán mi is bírjuk majd.Legalább próbáljuk meg !!!
Azért van különbség,ezt mindenki tudja.
Jó nagy lett a csönd.
Fáj balra az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!