Ennyire súlyos a helyzet, hogy már Gárdistákkal kell őriztetni vidéken éjszakánként az eszközöket?
Fura, hogy te azt is tudod, én mitől megyek. Valami profi szexmunkás vagy? :D
Amúgy még egyszer megkérdezném, ki az én fajtám? Aki szerint a gárda nem megoldás, azok mind egyfajták?
És mégis melyik mondatommal és milyen bűnt pártoltam? Légyszi mutasd már ezt meg, hogy ne kelljen azt gondolnom, hogy csak üres rigmusokat szajkózol, mert annyira buta vagy, hogy önálló gondolataid nincsenek. Ugye nem ez a valóság? Ugye ez nem csak egy klisé, amivel dobálózol? Mint ez a te fajtád duma...
És nem, én nem vagyok boldog senkinek a szenvedésétől. Nekem épp az a furcsa, hogy vannak akik kívánják mások szenvedését a problémák megoldása helyett. Legyen az eskimo, palotapincsi vagy piréz
"Mert a hozzám hasonlók (normális gondolkodó emberekre gondolsz te is, ugye? :D), nem hiszik el, hogy pár tucat frusztrált militarista igazságosztó masírozása varázsszer lenne. A hozzám hasonlók amúgy általában nem hisznek a varázsszerekben."
Most azt a több tíz vagy százezer magyar embert röhögöd ki a cinikus viselkedéseddel, akik napi szinten terrorban élnek a cigányok miatt. Hogy lehet valaki ekkora mocsok, mint te vagy, azt el nem tudom képzelni. Neked örömet okoz a magyarok szenvedése. Ha majd elszabadul az abszolút cigányterror, akkor te is ott leszel majd azok között, akik magyar embereket fognak kikötözni és élvezettel lesik majd, ahogy a cigányok prédájává válnak egymás után.
Szégyellem, hogy ilyen emberrel tartozok egy országba.
13.17
A terror szó fogalmával alapvetően sem vagy tisztában. Ahhoz képest elég sokszor használod. Látom bánt téged, hogy ha cinikus vagyok, ezért most nem írom, hogy biztos ezt is csak hallottad valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!