Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik kerül hatalomra,...

Ha a Jobbik kerül hatalomra, akkor megszűnik a cigányzene az összes rádióban?

Figyelt kérdés
Nem tudom másnak is feltűnt-e, de én mostanában mindenhol csak ezt hallom.
2013. jún. 4. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

hát tényleg elég undorítóak hogy megváltoztatták, mi volt ezzel a bajuk mégis?? vagy kötelező szeretni a cigányzenét, és felállva kell éljenezni rá?

amikor a Jobbikot nácizzák, azokat miért nem törlik ki? meg a törvénysértő kommenteket? hát tényleg elmennek oda ahova gondolom.. -.-

2013. jún. 4. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
annyiban hülyeség megváltoztatni, hogy nem ugyanaz a cigányzene, meg a cigányok által készített zene. nekem az autentikus cigányzenével semmi bajom, hagyománytisztelő, egy kultúrát mutat be, hagyományos hangszerekkel, én azt mondom, hogy arra van valamilyen szintű igény. de az, amikor győzike egy discos alapra rámond egy szöveget, vagy mikor valami képzetlen semmiylen cigány egy szintetizátor alapra dúdol hamisan valami szart, az tényleg idegesítő, és sajnos sok cigánytól csak arra van igény. szóval a kérdező jogosan van felháborodva, a cigányzene nem ugyanaz mint a "cigányok dünnyögése zeneként eladva".
2013. jún. 4. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ácsi! Most miről van szó? Cigányzenéről, vagy cigány zenészekről? Mert cigányzenét tudtommal egyedül a Rigó Rádió, és a Rádió C játszik. Gáspár Laci, Oláh Ibolya, Caramel, Fatima... ezek nem cigányzenék, csak cigányzenészek. És most nem azért, de semmivel nem rosszabbak, mint a többiek. Nehogy már egy jó zene, amit sokan szeretnek, azért ne mehessen a rádióban, mert cigány az előadója. Most komolyan itt tartanak egyesek agyilag?
2013. jún. 7. 03:23
 14/15 anonim ***** válasza:

cigányzene - http://www.youtube.com/watch?v=JUkmd2-o9zU

ritkán van, egy kisebbség zenéje, gondolom ez olyan (kéne hogy legyen) a cigányoknak, mint nekünk a népzene

cigányok általi virnyákolás - http://www.youtube.com/watch?v=FrZYBzS4lPY

tele van vele a tv, szerintem a putris cigányok közt erre van inkább igény, a zene szar, igénytelen, és hogyhogynem még bűnöző is az énekes. ez olyan mint nekünk a v-tech.

nem ugyanaz a kettő

2013. jún. 7. 07:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, ez nekünk nem olyan, mint nektek a V-Tech... inkább olyan, mint nektek a Nox, vagy a Folk Error.

Ettől függetlenül nekem nem nagyon jön be ez a stílus. De most őszintén: Mivel rosszabb, mint a ti mulatós zenétek? Az is egy nagy rakás. És egyébként mi cigányok meg azt nem értjük, hogy ti mi a fenét esztek azokon a zenéken? :D

De egyébként meg legyetek szívesek, soroljátok már fel azokat a rádiókat, ahol ilyen számokat nyomatnak.

2013. aug. 24. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!