Határon túli magyarok, nem érzitek méltatlannak, árulásnak, azt, hogy a fidesz ünnepé alakítja a Trianoni gyásznapot?
"Ha nem tűnt volna fel, Felvidéken azért vernek meg magyarokat, mert magyarok, magyarul beszélnek."
Ha nem tűnt volna fel, ezen a helyzeten a revizonisták fellépése sem javított. Sőt, inkább csak rontott, ugyanis a külföldi nemzeti szélsőjobbok rájuk is hivatkoznak, amikor a magyarok ellen uszítanak.
Te meg olyan hülye vagy, hogy ezt el is hiszed. Nyilván arra fognak hivatkozni -.-
Azért Felvidéken vagy egy Jan Slota meg a pártja, akik tankokkal akartak Budapestre bevonulni, akik szerint a magyarság az úgynevezett "Szlovákia" testén rákos tumor, aki Szent István lovas bohócnak hívja stb stb stb. Hát persze, hogy a magyar "szélsőjobboldalra" fogja majd ezt fogni, és aki ilyen hülye, mint te, az meg el is hiszi.
A többi államban is hasonló kijelentéseket tesznek magyarokra és Magyarországra. Te meg erre nem reagálnál, füledet-farkadat behúznád, hogy "neeee, ne provokáljuk őket". Ők provokálnak minket, de ez téged egy cseppet se zavarjon. :)
"Te meg olyan hülye vagy, hogy ezt el is hiszed."
Mit állítottam, ami nem igaz?
Még valahogy oké, hogy szerinted a vergődés célra vezet, de legalább ne oltsd már le azt, aki ezt nem fogadja el. Ez még akkor is állna, ha a revizionisták egy nagy büdös nullánál több eredményt is fel tudnának mutatni egy évszázad alatt.
"Mit állítottam, ami nem igaz?"
Az egész, amit írtál. Magyarokat már akkor vertek, amikor ugyan már voltak revizionisták, de még nem is hallottál róluk sehol. A saját hungarofób vezetőik érték el azt, hogy az elszakított területeken magyarokat vernek. Aztán persze ráfogják az itthoni "szélsőjobboldalra", ami akkor még nem is létezett kb, amikor ezek már tettlegesen is inzultálták az ott élő magyarságot.
És te meg azért vagy hülye, mert elhiszed, hogy valóban a revizionisták tehetnek arról, hogy magyarokat vernek. És csak azért vagy "leoltva", mert hülyeségeket beszélsz.
"Az egész, amit írtál. Magyarokat már akkor vertek, amikor ugyan már voltak revizionisták, de még nem is hallottál róluk sehol."
Nem azt mondtam, hogy a revizionisták miatt verik a magyarokat. Azt mondtam, hogy a revizionisták által semmi nem változott, semmi nem lett jobb, csak olajat öntenek a tűzre.
(Továbbmegyek, még csak nem is ők az egyetlenek, akik ezt a témát felszínen tartják, tehát még csak ez a mentség sem szól mellettük. Egy álszent, arrogáns értelmetlen ideológia képviselőiről van szó.)
Szövegértés, ember!
Nekem mindegy, hogy összetartozás napjának, vagy nemzeti gyásznapnak nevezi a kormány ezt a napot, a lényeg az, hogy mit tesz ténylegesen, kül és nemzetpolitikailag a határontúli magyarokért.
Egy délvidéki magyar. 22/f
Szerintem is felháborító, amit az álhazafi Fidesz művel.
Miért nem meri Trianon-emléknapnak nevezni a Trianon-emléknapot? Miért nem meri hivatalos gyásznappá tenni, mint volt a két világháború között?
Mit mond ez így, "összetartozás napja"-ként egy külföldinek? Azt, hogy a magyarok összetartoznak, tehát nincs itt semmi gond, Trianon egy nagyon jó dolog. Oszt jónapot.
#25.: "a revizionisták által semmi nem változott, semmi nem lett jobb"
Persze, hiszen a revízió eddig nem is kerülhetett be valamiért a magyar politikába, hanem próbálják elhallgattani, besározni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!