A Fidesz mikor döntötte el, hogy Orbán Viktor legyen 2014-ben is a miniszterelnök jelölt?
És Angliában a főváros akkora majdnem mint itt az egész ország. Felesleges hasonlítgatni. Kíváncsi lennék mondjuk környező országok példájára.
De nekem mindegy, mert számomra eleddig megfelelt Orbán a miniszterelnök-jelölti posztra. Alapvetően jobboldali beállítottságú vagyok, de nem elvakult meg fidesz-hívő, meg tudomisén miket szokás még mondogatni :D
" a miniszterelnöki székbe meg beülteti valamelyik bábemberét, mondjuk Lázár (alternatívan Lézer) Jánost."
Erről a Lázárról mindig egy korábbi miniszterelnök jut eszembe, csak Gyuri bácsi idejében ('75-'87) még a minisztertanács elnökének mondták ezt a pozíciót...
"Ugyanis 2010-ben, egy kicsivel több, mint 5.100.000 ember alig 53%-a szavazott a fideszre."
Nem tudom valójában, hogy hányan szavaztak a Fideszre, de azért az 5.100.000 ember az azért az akkori (az Orbán elől nyugat felé induló menekülő fiatalok előtti, tehát a menekülthullámot megelőző) lakosságnak volt az 53%-a, és még az is olyan, hogy nem számoltuk a szavazásra nem jogosultakat, aki ilyen-olyan okból legalább a lakosság fele(!) Hol volt ott több mint félmillió Fidesz szavazó! A Deutsch szerint lehet olyan (ő becsülte) Kettőmillió, kettőmilliókettőre! (maximum)
"Milyen tőkés társadalom az ahol nem a saját középre akarnak építeni hanem külföldi nagyvállalatokra, akik semmi mást nem csinálnak csak elkötelezik az országot és a hozzáadott érték nélküli bérmunkát erőltetik."
Orbánnál ilyen gond nem lenne, hogyha őrajta múlana, már rég megint a Rákosi rendszerben találtuk volna magunkat!
"Egyszerűen az ilyen emberekre nincs szüksége az országnak."
Hát az olyan embereket mint a ti "óriási" Viktorotok bármelyik szláv országban már géppuskával kergették volna a határig a bandájával együtt, közben a seggükben lövöldözve, csak ez a nép akkora barom hogy ezek után még büszkák is rá, hogy újra fogja a hülyélye ikszelni jövőre (is)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!