Miért lesz miniszterelnök-jelölt az NCA pályázatokkal csaló Mesterházy Attila?
mire alapozod ez a kijelentésed?
Mert csak ő és Gyurcsány írhatta alá a pályázatok folyósítását. Egyszerűen nem volt másoknak jogköre.
Nem is értem mit kell annyit tárgyalni, a csalás az már bizonyítva van, aki aláírta, leigazolta, az a felelős
Azért a bizonyítást és az ítéletet hagyd a bíróságra.Amit mondasz az csak szóbeszéd,nem bizonyíték.
Mi a szóbeszéd? Csak a miniszter és a szakállampolgár írhat alá, ez tény.
Az is az hogy elloptak 75milliót, már be van bizonyítva, 50mill már vissza is lett fizetve.
Akkor hogy is van?
Én ott dolgoztam és mindenki tudta, hogy ezeket a pályázatokat saját jogkörrel Mesterházy Attila felügyelte és a beszámolókat is. Még azt sem ellenőrizték, hogy mire költötték a pénzt. Ugyanis az mszp saját politikai akcióira folyt. Ezek az alapítványok, szervezetek nem voltak létezők, mind csak fiktív. Még olyan is megtörtént, hogy a pályázat benyújtási ideje korábbi, mint az alapítás dátuma, de ezzel sem fogalkozott senki.
Inkább itt az a kérdés, hogy a szóbeli uatsításokat hogyan bizonyítsa a bíróság, ugyanis a szó elszáll az írás megmarad.
"Én ott dolgoztam és mindenki tudta, hogy ezeket a pályázatokat saját jogkörrel Mesterházy Attila felügyelte és a beszámolókat is."
ha neked akkor ott nem volt annyi gerinced, hogy felemeld a hangod, hogy tegyél ellene (pl. mert az állásod fontosabb volt), akkor most milyen alapon érzed úgy, hogy jogod van felemelni a hangod?
te ugyanúgy részese voltál ennek az egésznek, mint ő!
"vétkesek közt cinkos, aki néma"
És te mégis hogyan bizonyítottad volna a bűncselekményt?
Akkor sem változott volna semmi, mert megcsinálja a munkát helyettem más is. Én egyik ilyen ügyelethez sem adtam a nevem és nem is fogom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!