Csak én vagyok úgy, hogy elakarom hagyni az országot?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. Főiskolára járok. Első évfolyamos vagyok. Amíg csak gimine jártam eszem ágámban sem volt elhagyni az országot. Nem is értettem, hogy mi ez a fiatalok körében "hagyjuk el Mo.t betegség". De egyre jobban kezdem őket érteni. Ebben az országban semmi nem jó. Melózok a fősuli mellett és nagyon kezd elegem lenni, hogy nem tudok megélni. Olyan szinten alul vannak fizetve a munkásosztály, a közszféra h nevetséges. Sosem láttam még ennyi megtört embert.2013. jún. 1. 00:06
11/12 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Sokan akarják elhagyni az országot, mert Orbánék tönkretették, élhetetlenné tették az országunkat. Hiába tüntetnek ilyen sokan, nem vagyunk elég erősek ahhoz,hogy legyőzzük / meggyőzzük őket.
Nagyon korruptak.
Tavaly diákok tüntettek a magas tandíj ellen, mire Orbán azt mondta, "jó, nem lesz tandíj, de aki külföldre megy dolgozni, munkatapasztalatot szerezni, annak fizetnie kell."
12/12 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel... én is szeretnék külföldre menni és remélhetőleg őszre már kint is leszek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!