Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rendszerváltás óta minden...

A rendszerváltás óta minden kormány felülmúlja egymást ami az ország tönkretételét illeti. Miért szavaznak mégis mindig csak a Fideszre-MSZP-re?

Figyelt kérdés
Mikor lesz már egy normális párt, aki tényleg az ország felemelkedésén dolgozik?
2013. máj. 30. 13:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Na, ezek szerint ebben tévedtem, valóban van az LMP-nek is programja. Ezt viszont a média által átmosott agyú, elfogult Jobbik-ellenes szavazókkal ellentétben nem minősítem, mivel nem olvastam el.

Ha a hazai földek védelme benne van az LMP programjában, akkor különösen kíváncsi leszek, megszavazzák-e majd azt a földtörvényt, ami lehetővé teszi a külföldiek földvásárlását Magyarországon.

Az lehet, h te nem vagy hungarofób, a parlamenti pártok nagy része viszont az. A hungarizmusnak pedig olvass utána, mert a Jobbiknak semmi köze hozzá!

2013. jún. 15. 10:06
 22/26 anonim ***** válasza:

Azért jobb (tisztességesebb) lenne, ha a hungarofób kifejezés helyett valami egyértelműbbet használnál, illetve megmagyarázni, hogy szerinted mit jelent ez a szó.

Ez egy összetett szó, hungaro- (magyar?) -fób (beteges félelem). Nos ez szerintem nagyon kevesekre igaz akár parlamenten belül is bármilyen pártállástól függetlenül.

Viszont ha arra gondolsz, hogy a Jobbik, ill. annak szimpatizánsainak túlkapásait (amiből azért több van mint elég) nehezményező emberek a "hungarofóbok" akkor én is az lennék, de ennek valójában semmi köze a magyarsághoz.

Nehéz okosan szeretni, és a gőgösség és a "szerény büszkeség" között van egy óriási különbség: az elvakultság, beszűkültség, csőlátás, ami inkább ártalmas az országnak, mint használna.

Ezzel közelről sem mondom azt, hogy az összes parlamenti párt tette jó, még azt sem, hogy az LMP (és/vagy a PM) lenne az, aki lenyelte a bölcsek kövét.

Azt viszont helyesnek tartom, hogy a gyűlöletre és más indulatra (még ha a szeretett, vagy Isten, vagy haza, stb. nevében is történjék, mert eddig a szeretett nevében öltek a legtöbbször) építő pártoktól, szervezetektől el kell határolódni. Ezt nem mondanám "hungarofóbiának", ez szinte minden országban megvan, és ha jobban belegondolsz, a velünk határos országok szélsőségesei üldözik a magyarokat a leginkább.

És ha már itt tartunk, sokat hallani a Jobbik felől azt a vádat, hogy az LMP nem áll ki, nem foglal állást a határon túli magyarok érdekében. Ezt is megcáfolnám, küldök egy keresési listáról linket.

[link]

Azt is megcáfolnám, hogy az LMP, és a PM bohócpárt lennének, bizonyítható tény, hogy az utcai és a parlamenten belüli békés de látványos emlékezetes demonstrációik mellett keményen dolgoznak is: nekik van a legtöbb egy főre jutó indítványaik, módosító javaslataik, stb.

Érdemes lenne megismerni a parlamenti munkájukat is, amit azért a Fidesz igyekszik elhallgatni, és nem utolsó sorban az érveléseiket is hasznos lenne megismerni egyes témákban.

http://www.youtube.com/user/lehetmas

2013. jún. 16. 09:07
 23/26 anonim ***** válasza:
És pontosan ezért nem fogok a jobbikra szavazni. Az a párt nem érdemli meg a támogatásomat, amelyik hazaárulónak titulál mindenkit, aki másra szavaz. Komolyan kezdtem már azon gondolkodni, hogy a jobbikra szavazok, de most eldöntöttem, hogy nem. Ilyen országban nem akarok élni.
2013. aug. 8. 01:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerinted aki megszavazza a magyar föld kiárusítását, ezáltal az ország felvásárlását, az nem hazaáruló?
2013. aug. 8. 07:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Szóval ha valaki nem a jobbikra szavaz az automatikusan az ország kiárusítására szavaz? Több szempont nincs is?
2013. aug. 8. 10:10
 26/26 anonim ***** válasza:

"Szóval ha valaki nem a jobbikra szavaz az automatikusan az ország kiárusítására szavaz? Több szempont nincs is?"

Bárcsak lenne több szempont is, de a szomorú valóság tényleg az hogy van a Jobbik és vannak a többiek.

2013. szept. 28. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!