Győr, Vas megyében tényleg olyan jó az élet, mintha már nem is az országhoz tartozna?
Figyelt kérdés
Szinte nincs munkanélküliség, aki akar az találmunkát. Ez igaz?2013. máj. 28. 13:13
1/9 rémuralom válasza:
Azért ez túlzás. Tény, hogy összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet, mint mondjuk a Tiszántúlon, de azért azt mondani, hogy mintha nem is az országhoz tartozna, szerintem erős. Az itteni viszonylagos jóléthez hozzájárul az is, hogy innen rengetegen járnak át Ausztriába dolgozni, illetve a határhoz közeli városokban sokan egész jól megélnek "piacozásból", mert átjárnak a szlovákok, osztrákok, szlovének vásárolgatni.
2/9 anonim válasza:
Hülyeség.
Én GYMS megyei vagyok , itt az él jól aki Ausztriába ingázik , dolgozni.
Esetleg a nagy multiknál középvezető vagy attól felfele.
Azért is megéreztük a válságot , Nyugat-Magyarország nem "kis Ausztria".
3/9 anonim válasza:
Az túlzás de az biztos hogy a fizetés kb dupla annyi mint kelet-Magyarországon, mondjuk egy albi jóval drágább.
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb mint Biharba de azért nem oda vissza futkosni...Győrben például a közbiztonság nulla!
5/9 anonim válasza:
"Lehet, hogy jobb mint Biharba de azért nem oda vissza futkosni...Győrben például a közbiztonság nulla!"
Ez kicsit túlzás.
A Kossuth utcába, a gettóba meg annak környékén ott tényleg nulla ,de arra nem is nagyon kell mászkálni európaiaknak , max autóval de azt is bezárva tartani végig.
Azért úgy általánosságban, nem annyira veszélyes Győr.
6/9 anonim válasza:
Kelet-Magyarországhoz képest több az átlagfizetés, de a lakás, az albérlet és a rezsi is sokkal többe kerül ennek megfelelően
7/9 MolotovPunk válasza:
Én úgy hallottam,hogy e téren inkább Sopron tart a legelső helyen.Persze Győr is jó helyzetben van,de azért az sem kis Ausztria attól függetlenül.
8/9 Boyka01 válasza:
Én már bejártam egész Magyarországot 5 évet éltem Győrben,jelenleg Pesten lakom. Azt kell mondanom, hogy ez egy nagy túlzás kb ugyanolyan életszínvonal van Győrben, mint Pesten. Egyébként én nem tapasztaltam Győrben hogy rossz lenne a közbiztonság. De viszont a kedvenc városom amikor elutazom Győrbe mintha haza mennék imádom a hangulatát ott éreztem magam eddig a legjobban.
9/9 anonim válasza:
Amikor olvasom ezeket a Győrről, a megyéről szóló kérdéseket, mindig úgy érzem, hogy a hozzászólásokból árad a féltékenység. Hiába tagadja itt mindenki, igenis ég és föld Győr-M.-Sopron megye és mondjuk az ország másik fele között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!