Kinek lesz jó, ha a FIDESZ megszerzi az RTL Klubot és a TV2-őt is?
Most mondták az ATV Újságíróklubban, és máshol is olvastam, hogy a most bevezetendő reklámadó célja az említett két csatorna kinyírása. Csak ez a két cég fog a legmagasabb kulcs szerint adózni, és ez várhatóan el is viszi a teljes nyereségüket. Költségvetési szempontból ugyanakkor zéró az a pár milliárd, ami így nyerhető. Mind a két csatorna kiadott egy közleményt, amiben a megdöbbenésüknek adnak hangot, és a kivonulás lehetőségének megfontolására is utalnak.
A Jobbik üdvözölte a két csatorna várható kicsinálását, és a környezetemben is többen mondták, hogy na végre. De tényleg olyan jó lesz nekünk, ha ezentúl a FIDESZ fennhatósága alá kerül a két legnagyobb tv csatorna?
Az RTL klub bejelentette hogy kivonul ha bevezetik ezt a reklámadó baromságot.
Igazából nem kár érte mert én RTL-en csak a sorozatokat nézem, abból is csak a krimi sorozatokat, meg a Barátok köztöt de már attól is a hajam égnek áll. Nem kár az RTL-ért én szerintem meg a TV2-ért sem de az marad csak átveszi a fidesz....
TV2-öt egyáltalán nem nézem maximum a tényeket, mert az legalább még normális műsornak mondható.
RTL klub megszűnésével annyi a bajom hogy sok embernek az a szórakozása főleg az idősebbek nézik a délutáni sorozatokat és utána SEMMI nem marad már nekik sem, az éjjel nappal budapestet egyszer néztem kíváncsiságból, elég is volt annyi.
Nem bánom hogy megszűnik, csak ugye akkor akik megmaradtak RTL-esek tuti hogy csinálnak másik csatornát helyette vagy bejön külföldről egy másik cég, és ott folytatják és majd ott fogják adni a szemetet, ami lehet jobb de inkább rosszabb lesz mint most az RTL, még butítóbb. Ez még annyire nem vészes, de ha végig gondoljuk. a jó nézettség értelmében ha bejön egy új csatorna az RTL helyére akkor kitudja milyen szemetet fognak ott is adni, saját műsorként ami rosszabb lesz mint amit az RTL-en adnak.
Ezt logikusan kell így átgondolni mert akkor sokan sírják majd vissza az RTL-t azért mert az nem volt ennyire butítóbb.
Most lehet sokan aztgondoljátok hogy annál rosszabb nem lehet, de sajnos, lehet, mert a kormány eddigi döntéseire most ha csak fél évet ugrunk vissza akkor is mindenkitől hallottam még a buszokon is hogy ennél rosszabb helyzet már nem lesz. Hát dehogynem lett ennél rosszabb, már minden a fideszé szinte, ők irányítanak már mindent. És ez a baj, csak az ő érdekük a fontos a sima embereket meg nagyban letojják. Nincsenek munkahelyek, rengeteg ember van állás nélkül, sokan külföldre menekültek inkább hogy eltudják onnan tartani a családot, és persze ritkán is látja őket sajnos, ami a család széthullásával is járhat, mert sajnos ismerek ilyen embert aki félévre ment ki Angliába dolgozni, mikor hazajött észrevette hogy az asszony csalja, a gyerekek meg szinte kifordultak teljesen önmagukból.
Ez egy vicc ami itt megy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!