Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg annyira baja van a...

Tényleg annyira baja van a magyaroknak az MSZP kormánnyal? Már 3. vagy 4. alkalommal nem tudnak mást választani Toller L. helyett Pécsen, akkora az érdektelenség.

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem Apátia, hanem realitás. Az embernek igénye van rá, hogy emberként éljen, még ha beteg világba is helyezik. Szerintem épp az mentálisan sérült, aki még részt vesz, és komolyan vesz ezt a bohózatot. Aki ráadásul még el is hiszi, amit választáskor ígérnek, azt nem tudom nyomdaképes jelzővel illetni...
2009. okt. 6. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem épp az mentálisan sérült, aki még részt vesz, és komolyan vesz ezt a bohózatot."

Remélem, te nem is szavazol, mert egy demokráciában tényleg nincs szükség az ilyen beteges hozzáállású emberek szavazataira. De tartok tőled, hogy valami hülye maszopos vagy jobbikos barom vagy.

2009. okt. 6. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

"mert egy demokráciában tényleg nincs szükség az ilyen beteges hozzáállású emberek szavazataira" Demokrácia!!! Ne nevettess öreg! Nézz már körül!!! :-)))

Amúgy meg azzal, hogy megmondod kik szavazzanak, kik nem, magad rúgod fel a demokráciát. NNa, húzzál, vedd vissza a munkásőr egyenruhád.

2009. okt. 6. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!