Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Jobbik a legkedveltebb...

Miért a Jobbik a legkedveltebb a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

A fiatalok még frissek agyilag. Rugalmasak és gyors gondolkodásúak, ennek ellenére nem képesk átlátni a diktatúrák zsákutcáját? 60 évvel a fasizmus után mégis miért egy fasiszta párt a legnépszerűbb a korabeli fiatalság körében?

Mit gondolna Petőfi, Kossuth, Orbán, a nagy forradalmárok, hogy utódaik már szélsőséges eszméket vallanak ?

Ráadásúl még azt sem mondhatjuk, hogy lennének itthon náci TV adók vagy rádiók, hiszen a Miépes Pannon rádió sincsen már.

Mik lehetnek az okok?:S

2013. máj. 23. 22:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen félreértettem mindent. Igazad van, pardon.
2013. máj. 24. 15:33
 52/61 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, az egyikőtök azt mondta, hogy a jobbik programját tessék szidni, mert akkor több embert győzhettek meg, a másik meg erre azt mondta, hogy a jobbik programját még programnak sem lehet nevezni, ezért nekiugrott az első válaszolónak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD A kurucinfósoknál ugyanez megy, az egyik írja hogy "a cigány embereket le kéne lőni", a másik meg már letámadja hogy "neked ők emberek? te is zsidóbérenc vagy ha őket embereknek nézed", csak az azért kevésbé vicces, mert tőlük nem is várunk mást, az elvakult szélsőjobbosoktól, de ezekszerint a baloldalon is hatalmas problémák vannak :DDD srácok, feldobtátok a napom :)))
2013. máj. 24. 15:40
 53/61 anonim ***** válasza:

"És ráadásul én nem tudom miért, de ezen az oldalon a balliberálisok semmi konkrétumot nem tudnak semmire. Sz@r a Jobbik programja? De miért? Há' mer csak. "Csak a 60-70 évvel ezelőtt már láttuk", meg "náci a Jobbik" meg "fasiszta Jobbik" szövegeket ismerik, de ők persze különbek a hőbörgő, tudatlan "náciknál". Nem, pont, hogy egy szinten vannak."

Mondtam én, hogy semmivel sem különbek, mint a hőbörgő, tudatlan "nácik". :D

2013. máj. 24. 21:07
 54/61 A kérdező kommentje:
Dehogy propagálom Én a másik oldalt sem, de ha azt mondjátok hogy a jobbik lázadó és ezért szeretik a fiatalok, akkor ott a másik politikai lázadó oldal a Munkáspárt, de ugye őket nem kedvelik.
2013. máj. 31. 06:09
 55/61 anonim ***** válasza:
62%

A helyzet az - szerencsére - hogy egyáltalán nem népszerűek, a legutóbbi kutatáson 7%-ra süllyedtek a teljes lakosság körében. Minden csak számmisztika.

A neonácizmus, neofasizmus okai egyszerűek: agyhalál, sikertelenség, frusztráció, politikai és történelmi analfabetizmus, kulturálatlanság, alacsony iskolázottság - hogy csak néhányat említsek.

2013. máj. 31. 08:52
 56/61 anonim ***** válasza:
62%

"aki nem szereti a jobbikot, az olvasson bele a programjukba, hozzon ellenérveket"

Az egészben az a vicc, hogy egy másik kérdésnél ketten is alaposan kielemezték a "programot" és bizonyították is annak blődségét. Na most, azóta attól a kérdéstől úgy eltűntek a nácik, mint Mancika szűzhártyája a bordélyban. :)

2013. máj. 31. 08:56
 57/61 anonim ***** válasza:

Te 59%-os analfabéta.

A Jobbik nem náci, és nem is szélsőséges. A bíróság kimondta. 7%? :DDD A második erő már, megelőzte az MSZP-t. Nem legózol inkább ahelyett, ami nem megy? Politikára gondoltam.

2013. máj. 31. 13:03
 58/61 anonim ***** válasza:

[link]

Ne hazudozz, széljobber! A Jobbik támogatottsága csökken, az MSZP-é nő. Ez van.

2013. máj. 31. 13:12
 59/61 anonim ***** válasza:
Vadlibsi, más közvélemény kutató meg mást mond. És sokan nem merik bevallani, hogy jobbikosok, mert ebből hátrányuk adódna. A te kis bombabiztos palotád körül lehetséges, hogy a Jobbik gyenge, de máshol ez. Ez van.
2013. máj. 31. 14:27
 60/61 anonim ***** válasza:
máshol nem*
2013. máj. 31. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!