Miért a Jobbik a legkedveltebb a fiatalok körében?
A fiatalok még frissek agyilag. Rugalmasak és gyors gondolkodásúak, ennek ellenére nem képesk átlátni a diktatúrák zsákutcáját? 60 évvel a fasizmus után mégis miért egy fasiszta párt a legnépszerűbb a korabeli fiatalság körében?
Mit gondolna Petőfi, Kossuth, Orbán, a nagy forradalmárok, hogy utódaik már szélsőséges eszméket vallanak ?
Ráadásúl még azt sem mondhatjuk, hogy lennének itthon náci TV adók vagy rádiók, hiszen a Miépes Pannon rádió sincsen már.
Mik lehetnek az okok?:S
"És ráadásul én nem tudom miért, de ezen az oldalon a balliberálisok semmi konkrétumot nem tudnak semmire. Sz@r a Jobbik programja? De miért? Há' mer csak. "Csak a 60-70 évvel ezelőtt már láttuk", meg "náci a Jobbik" meg "fasiszta Jobbik" szövegeket ismerik, de ők persze különbek a hőbörgő, tudatlan "náciknál". Nem, pont, hogy egy szinten vannak."
Mondtam én, hogy semmivel sem különbek, mint a hőbörgő, tudatlan "nácik". :D
A helyzet az - szerencsére - hogy egyáltalán nem népszerűek, a legutóbbi kutatáson 7%-ra süllyedtek a teljes lakosság körében. Minden csak számmisztika.
A neonácizmus, neofasizmus okai egyszerűek: agyhalál, sikertelenség, frusztráció, politikai és történelmi analfabetizmus, kulturálatlanság, alacsony iskolázottság - hogy csak néhányat említsek.
"aki nem szereti a jobbikot, az olvasson bele a programjukba, hozzon ellenérveket"
Az egészben az a vicc, hogy egy másik kérdésnél ketten is alaposan kielemezték a "programot" és bizonyították is annak blődségét. Na most, azóta attól a kérdéstől úgy eltűntek a nácik, mint Mancika szűzhártyája a bordélyban. :)
Te 59%-os analfabéta.
A Jobbik nem náci, és nem is szélsőséges. A bíróság kimondta. 7%? :DDD A második erő már, megelőzte az MSZP-t. Nem legózol inkább ahelyett, ami nem megy? Politikára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!