Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagy-Magyarország területén...

Nagy-Magyarország területén kevesebb, mint 40% a magyarok aránya. Mi a véleményük erről a revizionistáknak?

Figyelt kérdés

Körülbelül 30 millió fő él az egykori Nagy-Magyarország területén, ebből 11 millió magyar, tehát a lakosság kevesebb, mint 40%-a magyar.

Mi a véleményetek erről, revizionisták? (A kérdés nem provokáció, csak érdekel a véleményetek.)

2013. máj. 23. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

" "Vagy hogy lehet az, hogy a mai napig hogyha átmegyek Szlovákiába, Romániába, Szerbiába, Ukrajnába, akkor több kilómétert kell utaznom, hogy ne magyar szót halljak? "

Nem gyakran utazhatsz ezekbe az országokba."

hát de... valamelyikünk akkor rosszkor volt rossz helyen :) de akkor sem az etnikai határok mentén lettek meghúzva a határok...

2013. máj. 23. 20:26
 12/22 Dick Esmen ***** válasza:
93%
A mindentvissza egy olyan álom,aminek a megvalósítása teljességgel kizárt.De kisebb revízió(k)ra lehet még egy kicsi esély.
2013. máj. 23. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Pedig Nagy-Magyarországon az I. Világháború idején már 50 % alatt volt a magyarok részaránya. A fő probléma tényleg az volt, hogy nem az etnikai határokat vették figyelembe.
2013. máj. 23. 21:03
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Kisebb revíziókra sincs esély, nem kell ilyen vágyálmokat kergetni. Nincs meg rá a politikai akarat, nincsenek meg hozzá a megfelelő körülmények.
2013. máj. 23. 21:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan vetettem fel a problémát, de erre nem reagált senki.

A 11 millió reális becslés lehet, de nem lesz az még fele ennyi sem az évszázad végére.

A magyarság határon belül és kívül is gyorsan fogy.

A betelepítések miatt már Székelyföld, Csallóköz és Zenta környékének kivételével nincsenek igazán magyar többségű területek a falvakat leszámítva. Tehát a határrevízió kérdése elkésett, a második világháborús vereséggel ez is elbukott.

A határon belül is súlyos demográfiai válság van, inkább ezzel kellene foglalkozni a magyar politikának.

Sokan nem értenek vele egyet, de szerintem például támogatni kellene a külhoni magyarok anyaországi letelepedését.

2013. máj. 23. 21:50
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Trianon óta tudatosan indítottak olyan folyamatokat, hogy beolvasszák vagy kiirtsák a helyi magyarságot. Ha végignézed, hogy miken ment keresztül a külföldön élő magyar családok nagy része 1920 óta, akkor nem csoda, hogy az adatok hasonlóak ehhez. Egyébként sokkal nagyobb a magyarok aránya, csak nem merik vagy nem akarják magukat magyarnak vallani.
2013. máj. 23. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Mire számítottál? Én már azon lepődnék meg, ha valami javulás lenne.
2013. máj. 24. 09:34
 18/22 Magyarpatriota ***** válasza:
74%
Én is revizionista vagyok, viszont a revizió alatt nem a teljes nagy-Magyarország visszacsatolását értem, hanem csak a magyarlakta részeket. A kárpát medencében napjainkban is több mint 2 millio magyar él a szomszédos országokban, idegen elnyomás alatt. A teljes nagymagyarország visszakövetelését elítélem mivel csak hiteltelenné teszi a revizionizmust.Viszont a magyarlakta területeket mindeképpen szeretném visszacsatolni.
2013. máj. 30. 06:35
 19/22 ettro ***** válasza:
0%

Vesszen Trianon! És mindent vissza! :D

Ami magyar az magyar!

2013. jún. 2. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

Próbálom elképzelni mi is lenne egy teljes revízió után.Az azonnali polgárháború az garantált lenne.Gazdasági összeomlás,belső terror tevékenység a visszacsatoltak részéről (nem a magyar lakosság).

Nekem nem hiányzik.

2013. jún. 2. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!